Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mire jó, ha futásnál betekerem...

Mire jó, ha futásnál betekerem magam? és ha jó, mivel? Fásli? Fólia?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 22:26
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

2. éjszaka óta nem aludtam :/ sajna most semmi emlékem nincs, hogy ő milyen válaszokat szokott adni. :)

viszont, csak már ha úgyis megy a fórum.. nyugtassatok már meg, hogy nem fogok meghalni :D 6 nap az alvás nélküli rekord. élénkítőszert.. vasárnap mondjuk délután épp ittam egy kevés kv-t. szerintem vagy nem bírom a meleget, vagy kritikussá vált a helyzetem O_O eh?

2011. júl. 12. 09:02
 12/37 anonim ***** válasza:
Én meg 4 nap alatt összvissz 3 órát aludtam. Mindjárt összeesek, de valahogy nem megy az alvás. Na mindegy, 15 perc múlva indulunk nyaralni 2 hétre, majd az úton megpróbálok :) Te miért nem tudsz?
2011. júl. 12. 09:11
 13/37 anonim ***** válasza:

akkor gyorsan írok.

nem tudom. pont vasárnap óta szedek scytek (hogy is írják) cvitamint, és basszus annak nem lehet semmi ilyen élénkítő hatása. ez még kissé idegesítő is..

amúgy lefekszem, és egyszerűen ahelyett, hogy a gondolataim megszűnnének, és így visszazuttyannának a tudatom mélyére, ahelyett csak ilyen ürességet érzek, és nem kapcsol ki az agyam.. amúgy 2 órát azt hiszem aludtam én is..

bákter. nem álmosodom el munka közben, a busz úton sem.. nem értem. igazából ha szokásom lenne aggódni, már ott tartanék.

na jó nyaralást, pihenést!

2011. júl. 12. 09:14
 14/37 anonim ***** válasza:

Köszönöm, amúgy ilyet én is éreztem már párszor..

Ui.: vigyázz a vitaminnal, úgy hallottam, az is felfúj.

2011. júl. 12. 09:19
 15/37 anonim ***** válasza:
persze, most hanyagolok is minden extrát (pl a vitamint) aztán meglátjuk mi lesz.
2011. júl. 12. 09:22
 16/37 anonim ***** válasza:
SEMMIRE!
2011. júl. 12. 09:30
 17/37 anonim ***** válasza:

Inkább fásli, jó szorosan (de az egész tested), és előre tartott kézzel, zombimód mászkálj.

De ez esetben múzeumba is mehetsz kiállítási tárgynak.

2011. júl. 12. 09:46
 18/37 anonim ***** válasza:

"Ui.: vigyázz a vitaminnal, úgy hallottam, az is felfúj."

EZ IGEN!!! MÁR A VITAMÍN IS KOX!!!komolyan mondom nem tudom,hogy sírjak vagy nevessek:DDD

2011. júl. 12. 12:52
 19/37 anonim ***** válasza:

senki nem irta hogy a vitamin is kox szerintem...

ugy gondolom ez esetben nem az izmok felfujodásárol volt szo.... érted nem ? :D

2011. júl. 12. 13:03
 20/37 anonim ***** válasza:

nekem írta, segítségképp .-.

amúgy volt időm utánaolvasni, és igen, nagy mennyiségű c-vitaminnál elő-elő fordulnak hasonló tünetek :)

ez szénhidrátoknál megeshet, nincs benne semmi különös. szóval koxról szó sem volt.

2011. júl. 12. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!