Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggelire mennyire fontos a...

Reggelire mennyire fontos a fehérje turmix?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen olvastam, hogy reggelire a zabpehely mellé fehérje turmixot / proteint / kevernek.. még nagyon kezdő vagyok most kezdtem a gyúrást nem is költök proteinre csak arra amit edzés után megiszok / Skytech 100% Whey.. / meg nagyon nincs is pénzem más fehérjékre most..

Nagyon fontos, hogy fehérje turmix is legyen mellé vagy az már csak az ilyen nagyobb kondisoknak van kitalálva? Továbbá: Azt írják, hogy sima natur zabpehely kell reggelire pl ilyen: [link]

Baj ha úgy készítem el, hogy rendesen egy bögre víz egy bögre tejbe megfőzöm majd hozzá rakok 1 kanál kakaóport és 1kanál cukrot ? csak mert ettől már nem lesz natur és elég cukrozott lesz..

2011. júl. 11. 10:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

reggelihez amúgy (ahogy én tudom) tolhatsz "sima" fehérjét, értem ezalatta a húsokat, tojást.. mert nem számít sokat, hogy milyen gyorsan szívódik fel. tehát elég csak edzés után a készítmény (por - turmix)

javítsatok ki ha nem jól tudom.

2011. júl. 11. 11:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Valóban, edzés után a felszívódás "sebessége" nagyban számít, oda kell a turmix! Hétvégente reggel meg 8-10 tojás, amikor van idő elkészíteni.. :P
2011. júl. 11. 11:37
 13/15 anonim válasza:
Fúj te ezt képes lennél megenni... O.o
2011. júl. 11. 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:
jah fúj, ahelyett hogy a macskát kapnák el mindenféle tojásokat esznek grrrrr..!
2011. júl. 11. 12:25
 15/15 anonim válasza:
Elég fontos,jobb ha iszod reggel is.
2011. júl. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!