Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Reggelire mennyire fontos a...

Reggelire mennyire fontos a fehérje turmix?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen olvastam, hogy reggelire a zabpehely mellé fehérje turmixot / proteint / kevernek.. még nagyon kezdő vagyok most kezdtem a gyúrást nem is költök proteinre csak arra amit edzés után megiszok / Skytech 100% Whey.. / meg nagyon nincs is pénzem más fehérjékre most..

Nagyon fontos, hogy fehérje turmix is legyen mellé vagy az már csak az ilyen nagyobb kondisoknak van kitalálva? Továbbá: Azt írják, hogy sima natur zabpehely kell reggelire pl ilyen: [link]

Baj ha úgy készítem el, hogy rendesen egy bögre víz egy bögre tejbe megfőzöm majd hozzá rakok 1 kanál kakaóport és 1kanál cukrot ? csak mert ettől már nem lesz natur és elég cukrozott lesz..

2011. júl. 11. 10:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%

A céljaidtól is függ. Szerintem reggelire a zabpehely alap dolog, én fél kilót benyomok minden reggel. A fehérje is jó ha megy mellé, mivel alvás alatt eléggé kiürül a szervezeted ilyen téren, és kell neki a tápanyag. De kezdőként még a sz*rtól is fejlődik az ember, az első 2-3 hónapban a leglátványosabban. Ha megfelelő a napi fehérjebeviteled (min. 2g/tskg), akkor nem hiszem hogy neked szükséges reggel is fehérje kiegészítőt fogyasztanod, majd ráér az később is. De edzés után mindenképpen kell!! Amúgy nem SCITEC-re gondoltál?

16F

2011. júl. 11. 10:42
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. De Scitech csak elírtam :D

Az a baj, hogy nagyon lassan csúszik le nálam egy bögrével - 40gram - ami önmagába is nagyon kevés de remélem az én testalkatommal - 17/F 186cm 69kg - ez is elég lesz.. persze megpróbálok minél többet magamba nyomni mert hát valamit valamiért :D majd csak megbarátkozok vele.. amúgy ha 1kanál cukrot és 1kanál kakaó port rakok hozzá azzal már nagyon elcukroztam vagy még bele-belefér kategória ? csak mert nekem csak így csúszik.. vagy simán főzés nélkül magába :D

2011. júl. 11. 10:48
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát én úgy eszem a zabpelyhet, hogy minden reggel kiöntöm egy nagy befőttes üvegbe, és a buszon suliba/edzésre menet "beöntöm magamba"! - igaz, ez elég nomád, de nekem jó így is.. :D Szerintem mindegy, hogy mit keversz hozzá, ahogy jól esik, úgy igyad/egyed. Edzés után szerintem érdemesebb lenne valami tömegnövelőt iszogatnod, vagy a fehérjeturmixba dextrózt-szőlőcukrot rakni, mivel gondolom az izomtömegnövelés a fő célod célod! És figyelj oda a rendes kajára!!

Amúgy megint elírtad: SCITEC NUTRITION.

2011. júl. 11. 10:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

sanyi, hány kiló vagy, hogy fél kiló zabot eszel reggel? 300?

Reggelire kell fehérje, amit te eszel az nem a legjobb. Nem kell zabot enni, csak a zabra ráönteni a fehérjét ez a legegyszerűbb, ehetsz reggel is olyan kaját, mint amit napközben.

2011. júl. 11. 11:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem vicc a fél kiló. Írtam, hogy reggel beleöntöm a batár befőttesbe, és délig azt eszem mondjuk suliban. Azt írta, hogy nem nagyon van rá most pénze, ezért mondtam neki, hogy nem kell akkor erőltetni! Ha meg mégis, akkor a legegyszerűbb: turmixba zabpehely, fehérjepor, víz/tej - aztán bedarálod, leöntöd, és kész. (Drugs Bunny módra) ;)
2011. júl. 11. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem reggel nyomod be, hanem 3 étkezésnyi idő alatt kb, azért nem mind1.
2011. júl. 11. 11:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Reggel csak a felét nyomom be. Aztán szünetekbe a maradékot, meg a többi kaját. :D
2011. júl. 11. 11:29
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát sajnos egyenlőre erre van pénzem. Elbeszélgettem edzés előtt Simon Tamással / IFBB Világbajnok / aki ajánlotta nekem a Scitec Nutritiont ( még korán van ezért gépeltem el folyton :D ) amiből napi 1adag edzés után elvileg elég. Igen a tömegnövelés a célom ideje lenne már meg emberelnem magam, megizmosodni :D

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. júl. 11. 11:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert az edzéshez! ;)
2011. júl. 11. 11:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)Neked is ! ;)
2011. júl. 11. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!