Kondizás előtt ez jó reggelinek?
reggel 10 re megyek kondiba és 8 kor kelek.
reggelinek jó a kifli és joghurt ? : 3 kifli és 2 danone épres joghurt
NEM!!!
Ez nem kaja! 0energia,0 tápanyag!!!
Ébredéskor tejsavó zabbal,fél órára rá meg egy rántotta,teljes kiőrlésű kenyérrel.
csak mert a kondiban az egyik srác, aki szokott menni fekvenyomó versenyre ezt ette. 3 kifli és 2 joghurt. ezt ma ki is próbáltam, mert pihenőnapom van és laktató.
300 at nyom fekve és kemény a srác ezért kérdezném. Ha nem akkor marad a virsli :)
Nekem ugyan csak 150 kiló a vége, de emellett 80 kiló vagyok és én is hasonlón reggelizem. Zabpehely a kutyáknak való. Ugye a rozsseb azt a vackot. Én is virsli , tojás vagy melegszenyát reggelizem. Nagy ritkán túrós tésztát. Ne érdekeljen téged az, hogy itt mit magyaráznak. Igazából kár is feltenni ide a kérdéseidet. Egyszerűbb az, ha kipróbálod és majd azután meg fogod tudni milyen eredményes az adott ötlet.
Tudod mikor mondanék le arról a sok finom kajáról, amit eszem naponta, ha így is tökéletesen fejlődöm és erősödöm is egyaránt...
Zabpehely kutyáknak! :DDDD
Virsli kell a komoly embernek,ipari hulladékból...fincsiii.
Fel lehet tenni tesztoszteron.hu-n,bb.hu-n bunnynál,vagy egy személyi edzőnek is. De kár,te biztos okosabb vagy..
Azért sok sikert és grat a 150-hez.
Arra aki 300at nyom énis nagoyn kiváncsilennék!!
Amugy szerintem sem a legjobb,, nemaztmodnom hogy zabálj zabpelyhet, de sokkal hatásosabblenne modnjuk 2 teljes kiörlésű kifli és soványtúró hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!