Akkor csak én nyúltam mellé, legközelebb nézek valamit az itt felsoroltak közül. Köszi!
2011. júl. 9. 11:56
22/28 anonim válasza:
Én most Scitec 100% whey proteint iszok sima kékdobozosat :D csokis izű ha jól csinálod meg akkor nagyon finom *.* viszont ha túl sok benne a víz akkor nem a legjobb :D
2011. júl. 12. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
23/28 A kérdező kommentje:
Sima kék csokisat én is nyomtam. Promixet rendeltem, és 100 wheyt küldtek helyette :D 7 eurót buktak rajtam :D
2011. júl. 12. 22:46
24/28 anonim válasza:
7 euroval kevesebbet kerestek rajtad ;)
2011. júl. 13. 05:43
Hasznos számodra ez a válasz?
25/28 A kérdező kommentje:
Jóvan na :D
2011. júl. 13. 09:49
26/28 anonim válasza:
Most miért elsődleges szempont az íz egy proteinnél. Sokkal fontosabb, hogy hány százalékos, milyen az aminosav profilja, mekkora mennyiségben tartalmaz BCAA-t Glutamint stb. Jómagam edzés után 90%-os ízesítetlen és adalékanyagmentes Stilmass izolátumot iszom, lefekvéskor pedig ugyancsak izésítetlen 86%-os tojásproteint. No aspartam, no cukor és magas ívben lesz...m, hogy milyen az íze. Az ára már annál inkább fontos tényező. Finnyás népség. A piac tele van jó ízű, drága alacsony fehérjetartalommal rendelkező proteinekkel. A fórumokon is mindig az íz az elsődleges szempont. Hát vegyétek észre, akarom mondani ízre!
2012. márc. 27. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
27/28 anonim válasza:
Amennyiben a minőséget is nézem nem csak az ízeket, akkor nekem:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.