Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Ki milyen ízű...

Testépítők! Ki milyen ízű fehérjét iszik?

Figyelt kérdés

Terméknevet is írjatok légyszi, és hogy mennyire finom.

Bevállaltam egy epres MVP tejsavót, és hát... Hogymondjam, nem emlékeztet nagyon eperre... :D

Csak azért, hogy a következőben ne nyúljak mellé Thanks :D

Zöld kéz megy mindenkinek :D

2011. júl. 8. 22:24
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Énnekem elég egyféle is, de az ne legyen szar :D

Akkor csak én nyúltam mellé, legközelebb nézek valamit az itt felsoroltak közül. Köszi!

2011. júl. 9. 11:56
 22/28 anonim ***** válasza:
Én most Scitec 100% whey proteint iszok sima kékdobozosat :D csokis izű ha jól csinálod meg akkor nagyon finom *.* viszont ha túl sok benne a víz akkor nem a legjobb :D
2011. júl. 12. 22:03
 23/28 A kérdező kommentje:
Sima kék csokisat én is nyomtam. Promixet rendeltem, és 100 wheyt küldtek helyette :D 7 eurót buktak rajtam :D
2011. júl. 12. 22:46
 24/28 anonim ***** válasza:
7 euroval kevesebbet kerestek rajtad ;)
2011. júl. 13. 05:43
 25/28 A kérdező kommentje:
Jóvan na :D
2011. júl. 13. 09:49
 26/28 anonim válasza:
Most miért elsődleges szempont az íz egy proteinnél. Sokkal fontosabb, hogy hány százalékos, milyen az aminosav profilja, mekkora mennyiségben tartalmaz BCAA-t Glutamint stb. Jómagam edzés után 90%-os ízesítetlen és adalékanyagmentes Stilmass izolátumot iszom, lefekvéskor pedig ugyancsak izésítetlen 86%-os tojásproteint. No aspartam, no cukor és magas ívben lesz...m, hogy milyen az íze. Az ára már annál inkább fontos tényező. Finnyás népség. A piac tele van jó ízű, drága alacsony fehérjetartalommal rendelkező proteinekkel. A fórumokon is mindig az íz az elsődleges szempont. Hát vegyétek észre, akarom mondani ízre!
2012. márc. 27. 16:54
 27/28 anonim ***** válasza:

Amennyiben a minőséget is nézem nem csak az ízeket, akkor nekem:

HiTec Whey C6 csokisban.

[link]

vagy Stillmass 6:3:1 eper vagy csoki ízben.

2012. jún. 30. 10:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Optimum Nut. 100 whey gold standard. A legjobb választás
2012. júl. 1. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!