Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Ki milyen ízű...

Testépítők! Ki milyen ízű fehérjét iszik?

Figyelt kérdés

Terméknevet is írjatok légyszi, és hogy mennyire finom.

Bevállaltam egy epres MVP tejsavót, és hát... Hogymondjam, nem emlékeztet nagyon eperre... :D

Csak azért, hogy a következőben ne nyúljak mellé Thanks :D

Zöld kéz megy mindenkinek :D

2011. júl. 8. 22:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Jaja, bodyworldos.

Whey betterből egy zacskós és egy vödrös csokisat nyomtam be. Hatott is rendesen :D

2011. júl. 8. 23:12
 12/28 A kérdező kommentje:

Józsibá akkó jóétvágyat!

Énis nyomom ám a húsot, csak a súlyomhoz napi kiló kéne, ami nem fér bele anyagilag, így csak a felit nyomom húsból.

2011. júl. 8. 23:13
 13/28 anonim ***** válasza:
Biotech 100% iso whey karamellás kapucsínós verhetetlen
2011. júl. 8. 23:56
 14/28 anonim válasza:
Skytech 100% Whey fehér csoki, nekem ez az íz annyira bejön, hogy más féléve ezt iszom a husi mellé =D
2011. júl. 9. 00:18
 15/28 anonim ***** válasza:
Gyümölcsösöket nem szoktam szeretni, ált maradok a jól bevált csoki, vanília, mogyoró, mandulánál. Egyéb kiegekben mondjuk gyümölcsízűek vannak csak szinte, de azokból is van ami finom és kevesebbet is kell legyűrni belőlük.
2011. júl. 9. 06:16
 16/28 anonim ***** válasza:
myofusion vanilia elég rossz szerintem, a bsn syntha 6 mogyoró jobb mint akármelyik édesség. a vpx syngex csoki meg szimplán elment
2011. júl. 9. 08:40
 17/28 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat!
2011. júl. 9. 08:43
 18/28 anonim válasza:

gaspari myofusion banános.. az vmi isteni finom volt :D

biotech nitro pure whey gold vaniliásba.. ez is egész finom volt

dymatize elite whey protein epres.. első héten még finom volt, utána már nem annyira :DD

twinlab 100% whey protein fuel vaniliás.. ez is egész iható

egyelőre ennyi :D

2011. júl. 9. 08:55
 19/28 anonim ***** válasza:
Scitec és csokis. Mindig csokisat eszem. Egyszer véletlenül rendeltem egy 3kg-os vaníliásat. Egy hét után már rosszul voltam ha rágondoltam (még most is borsózik tőle a hátam..), de hát le kellett gyűrni.
2011. júl. 9. 09:02
 20/28 anonim ***** válasza:

De amúgy mostanában úgy csinálom,hogy nem vödröst veszek,hanem 2,27eseket és akkor rendelem a következő fajtát/ízt amikor még van egy jó fél kiló.

Így tudok váltogatni egy ideje 3-4 félét és nem okádok be.

2011. júl. 9. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!