Testépítők! Ki milyen ízű fehérjét iszik?
Terméknevet is írjatok légyszi, és hogy mennyire finom.
Bevállaltam egy epres MVP tejsavót, és hát... Hogymondjam, nem emlékeztet nagyon eperre... :D
Csak azért, hogy a következőben ne nyúljak mellé Thanks :D
Zöld kéz megy mindenkinek :D
Most őszintén megmondom,hogy én még rossz ízű TEJSAVÓT nem ittam.
Powerből a fahéjas kegyetlen rossz,én minden ízt szeretek,próbáltam már pár turmixot.
Annyi hogy a csokistól már rosszul vagyok,mert azt ittam legtöbbet. Syntha6 ba nem csalódnál,habár nem tudom felétek mennyibe fáj...
Jelenleg: Still Mass (szlovák cég fasza cuccokkal) WHEY 6:3:1 banános íz <-- megfelelő mennyiségű vízzel okés, ha túl sokat teszel hozzá vízízű. Elégedett vagyok vele, nincs semmi erős íze/utóíze
Amiket eddig próbáltam és emlékszem rá:
Scitectől volt több fajta (100% whey, 100% whey prof, anabolic whey, anabolic kickstart) - ezekből a csokis íz megbízható, nekem bejött. Az ilyen menta meg mokka, meg kávé, karamell számomra hányás volt, megbántam hogy egyáltalán a termékmintát megkóstoltam.
Scitec Promix - a csokis verzió ízlett nekem eddig az összes fehérje közül a legjobban
BIO5 - hydro whey banános <-- okádék szépenszólva :/ (1.5kg szenvedés)
gaspari myofusion - az összes íz korrekt
ha nem tudnám hogy nagyon figyelsz a beltartalomra ezt ajánlanám:FIT FOODS MUTANT WHEY!!!
azért nézd meg. :)
A mutánsot néztem, kb 61 százalékos. Végülis nemrossz...
RdneyD:
Én is néztem a stillmasst, a 6:3:1 emésztőenzimes fehérjéjük atom lehet, megéri k*rvára. Amúgy BIO5 whey bettert akartam, de augusztusig nem gyártják. Pedig jó fehérje, ugyanígy vannak benne az alkotórészek, mint a stillmassosban. Lehet, hogy tőlük veszik az alapot.
én bepuszilok egy grillcsirkét és lenyomom az előírt edzést... nincs csoki vagy vanília íze de megteszi.....
Amúgy kreatinozok és még mindig a virágport zabálom:D
Whey better ;) végigkóstoltam azt is. Először ittam banánosat. Horror volt lenyelni az elején, de aztán megszerettem :) Epres - semmi ízélmény, inkább nem, mint igen
Csokis - végig horror :D ebből a vödrös kiszereléshez volt szerencsém, nem a kis másfélkilós zacsihoz. Egyébként az ízét leszámítva tényleg jó fehérje, az ára meg abszolút verhetetlen. A BIO5 márka egyébként ha jól tudom a Bodyworld.sk márkája, máshol még nem láttam hogy ilyet árultak volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!