Aki már régóta foglalkozik testépítéssel válaszolna nekem?
Heló mindenkinek
19 éves vagyok 3 hónapja kezdtem el edzeni komolyan.Azért kezdtem el edzeni 3 hónapja, mert önbizalomhiányos voltam és zavart,hogy mindig mindenhol lekezeltek a kis termetem miatt. 168 cm vagyok és amikor kezdtem 58 kg voltam. Nem voltam soha gyenge gyerek, inkább csak kicsi és véznább. Most 65 kg vagyok magamhoz képest sokat fejlődtem. Heti 4 edzésem van. Az étkezésem jó,napi 6-szor eszek, csirkemell filé és rizs az étrendem alapja, elég ch-t és fehérjét viszek be. Nyár végéig mennyit fejlődhetek? Tudom, hogy ez iszonyat hülye kérdés, mert nagyon sok mindentől függ, de szeptembertől másik suliba fogok járni, és nem szeretném ha ott is az lenne az első benyomás róllam, hogy kicsi vagyok, és emiatt nyugodtan bunkózhatnak vagy lekezelhetnek. Most 36-os karom van, augusztus végéig lehetséges hogy elérjem a 39-40-et? 2 hónap alatt fejlődhetek +4 centit karban 3 hónap edzésmúlttal? Mennyit fejlődhetek a hátralévő 2 hónap alatt? (Tudom hülye kérdés de viszonyításként hány kiló jöhet fel, és mennyire látszik meg a testalkatamon a testépítés, pl 'hátasodni fogok' meg úgy 'kottásodni')
Nem vagyok hülyegyerek, tudom hogy sok mindentől függ, de aki már túl van egy két éven és tapasztalattal rendelkezik az válaszolna? Táplálkozásom jó, keményen edzek, pihenőidőket betartom, csak egyszerűen hogy mondjam-türelmetlen vagyok. Főleg ha látom, hogy nállam fiatalabb srácok sokkal nagyobbak mint én, és már elég jól néznek ki. Én meg végülis csak hátránnyal indultam, a magam 168 centijével és 58 kilójával... A teremben kérdezgetem az idősebbeket, hogy mikor növök meg és hasonlók de általába az volt a válasz rá, hogy nem másokat kell utolérni vagy legyőzni, hanem minden eggyes alkalommal saját magamat. Igaz, mert legyőztem magamat, azt a srácot aki 3-4 hónapja voltam, de jó lenne már úgy kinézni,hogy kicsit kitűnjek.
Tudom, hogy elsőre hülyén hangzik amiket kérdeztem, de aki tapasztaltabb az válaszolna. Koxolni nem akarok, még mielőtt valaki beírná...
Figyelj, az új sulidba azzal kezdik majd a srácok, hogy mérlegre állítanak, meg mikor bemész, lemérik a karodat? Most ne attól a +4 cm-től vagy a +5kgtól várd el, hogy normálisan bánjanak veled. Ez csak rajtad múlik.
Amúgy meg a testépítésbe nem hetekbe, vagy hónapokban gondolkodnak, hanem években. Szóval csináld csak, meg fog jönni az eredménye, és tényleg ne legyél türelmetlen.
szerintem se foglalkozz vele ennyire komolyan,h jajj mi lesz majd a másik suliban stb stb.
legyél természetes.ha jó fej vagy úgyis bírni fognak,ha meg kis csíra vagy aki azért gyúr mert k*rvakeménynek akar látszani,akkor az előbb utóbb ugyis kibukik h lúzer.legyél nyugodt,edz keményen,ha valaki belédköt akkor ne húzd össze magad,hanem b*ssz oda keményen,de ne keresd a bajt és ne is parázz ilyeneken,mert csak hátráltatnak a fejlődésben.
Amibe nem halsz bele attól erősebb leszel.a suliba vagy a költözésbe még senki nem halt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!