Üdv! Budapesten érdekelne, hogy milyen edzőterem, edző, klub stb. foglalkozik kifejezetten keményvonalasabb junior testépítéssel, erőemeléssel? 15/F
Vörös Zoli Ausztriában van. Kathy Béla Debrecenben...
így első gondolatom a Fitness 2000
Település Budapest
Irányítószám 1203
Cím Serény u. 2.
edzeni kéne, kiskuki, mer ciki, ha üres rúddal nyomsz raw versenyen...
XD
Hol laksz? Hányadik ker.? Jó lenne tudni a bővebb infok miatt..
Amúgy van egy csomó nagy terem és szinte mindben vannak atom állat emberek. A fitness 200, a vida fitness, gold gym. elég jó helyek, bár én jobban preferálom a "wellnesses" edzést, de az én vagyok!:D
még mindig 3 ker, kolosy tér-lajos utca környék.
amúgy meg a koxos válaszokkal kiméljetek, nem azt mondtam, hogy mr. olympia akarok lenni és 100 kilóval dönteni meg a Scitec Raw rekordot.
vannak kiváló(nem jó, kiváló) natural fizikumok pl. Illés Norbert, Hőhn Lajos, meg lehetne sorolni. egyébként pont nem a te problémád(lenne) ha üres rúddal nyomnék fekve. Szóval a mindenáron szuris válaszokkal kiméljetek, én azt kérdeztem hogy azon túl mi lenne a legjobb út ahhoz, hogy minél profibb szinten nyomhassam majd. Szeretnék Kathi Béla, stb. szintű arcoktól tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!