Szerintetek az az ember aki pl 10 éve testépítéssel foglalkozik de nem szedett semmilyen táplálékkiegészítőt és más egyebet sem, az most kezdő?
Olvastam a kérdések között, hogy egy csomó ember szerint csak az lehet jó aki szedi ezeket. Az én véleményem h ez nem igaz. És miért lenne rosszabb az aki nem szedi ezeket?
Vagy mibe jobb aki szedi? Értem h gyorsabban nő a szerektől.
Szerintem kellő kitartással, kemény munkával és idővel is el lehet érni nagyon jó szintet is.
El lehet érni nagyon jó szintet,de lassabban.
És naturálok(akár tápkieggel akár nem) soha nem érhetnek el olyan szintet mint azok akik koxolnak
Az én szemembe nem ugyan az a tápkieg meg a sima naturál, sohase értettem ezt, hogy miért nevezi magát naturálnak az aki bármmit is szed. Aki szed valamit az már nem naturál.
A natur vagy naturál szó az azt jelenti h természetes. Na már most hol találsz te a természetbe fehérjeport vagy kapszulát?
Attól még azok természetes anyagok csak sűrítmények.1 növénykivonat nem természetes?Vagy pl a tejsavó.Elemezgesd ezt a szót.
Másik meg hogy azt hiszed ha valaki koxol attól lesz nagy?El vagy tévedve.Az csak 1 kis extra.Attól még ugyan úgy kell enni,edzeni meg pihenni.Sőt még keményebben.
A naturál testépítés pedig nem testépítés
Én ahogy írtam is el lehet érni jó szintet természetesen, és nem azt mondtam hogy csak a koxtól nő valaki, és mi az hogy egy kis extra, meg hogy a naturál az nem testépítés, pont az ilyen felfogású emberek miatt hiszik azt az emberek hogy ezt a sportot csak ezekkel a szerekkel lehet csinálni, ÉS EZ NEM ÍGY VAN! Egy átlagos embernek nem az az érdeke hogy akkora keze legyen, hogy ne tudja kitörölni a saját valagát. A sport az érted van nem te vagy a sportért! Az a lényeg hogy jól érezd magad tőle és egészséges maradj tőle.
És ne gyere azzal a szöveggel h csak ezekkel érdemes csinálni, hogy kitűnhess a többi közül
Ezt hiszed te.Hobbi szinten ez még így is lehetne.Profi szinten az élsportban nincs így.És az az igazi sport.Az hogy néhány hülyegyerek focizgat a játszótéren az nem ugyan az mint amit a tv-ben látsz.A testépítés sem ugyan az profi szinten mint ami egy Arnold Classicon van.
De csak hogy megértsd.
Megnézel egy Lénárd Lajost vagy Illés Norbit és összeveted őket 1 Tóth Danival vagy egy profi élvonalbeli testépítővel.Ez a különbség a testépítés és az atletikus fizikum között.A testépítés versenyszinten a grand prix kategóriával indul és azt a szintet naturálban nem lehet elérni
Tudom, hogy naturál szinten nem lehet elérni, de ki az a... aki ezt akarja hogy 40 évvel kevesebbet éljen, aki élsportoló a mai világban az nem biztos, hogy egészséges is.
És ha már a focinál tartunk lehet, hogy "profibb" foci az amit kint a mezőn játszanak mint ami a stadionba van mert legalább oda nem kell színészeti főiskolai végzettség egy 11-es rúgáshoz! Lehet, hogy nem tudnak annyira cselezni de , hogy élvezhetőbb az biztos.
Nem azt mondtam hogy ez így jó ahogy van.De attól még így van.Az élsportolók egyáltalán nem egészségesek semmilyen sportban,de azért nem fognak 40évvel előbb meghalni.Van a testépítésben 60+os masters kategória és nekem nem tűntek betegnek.
A pénz meg úgyis mindig háttérbe szorítja az egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!