Szerintetek az az ember aki pl 10 éve testépítéssel foglalkozik de nem szedett semmilyen táplálékkiegészítőt és más egyebet sem, az most kezdő?
Olvastam a kérdések között, hogy egy csomó ember szerint csak az lehet jó aki szedi ezeket. Az én véleményem h ez nem igaz. És miért lenne rosszabb az aki nem szedi ezeket?
Vagy mibe jobb aki szedi? Értem h gyorsabban nő a szerektől.
Szerintem kellő kitartással, kemény munkával és idővel is el lehet érni nagyon jó szintet is.
koxal is nyomni kell persze ez igaz.
na de az már elég meredek kijelentés hogy a kox nélkül a testépités nem is testépités...tegyél különbséget profi és nem profi között de ne az alapfogalomban már...
ha nő a tested mert ugy táplálkozol és sportolsz, akkor az már testépités...fogalmat illetően nem a méret vagy a szint számit...
abban viszont megint egyetértünk, hogy a naturál az nem azt jelenti hogy az erdőböl hozták ki, hanem hogy amugy a természetben is előfordul, nem ugy mint a kox...
pl nincs ilyen hogy "koxdiófa", jó "proteinbokor" sincs :D
amugy nem értem a kérdezőt, te msot kérdezni akarsz valamit vagy csak összeveszni valakivel...
nekem elveim vannak és ha előttem lenen a szerződés akkor sem mennék bele. De ez az én véleményem, sokan bele is mennének.
Jó biztos más ha ott a pénz és látom is, meg minden. De akkor is nekem az egészség fontosabb.
h4xOr
csak a végletek, csak a végletek:D
én értem h valaki igy valaki ugy, nem is modntam h szedje vagy hogy neszedje, a tényekre szoritkoztam...
-nem káros
-ha nem dolgozol és eszel rendesen semmit nem ér
-nem csodaszer
-nem kox
érezheted magad jól vel vagy nélküle is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!