Szokott itt lenni 2-3 válaszoló aki testépítéssel foglalkozik, nagyon jókat szokott írni, most hozzájuk lenne egy kérdésem, persze ha te is tudsz segíteni azt megköszönném?
Elkezdtem inni fehérjeturmixot (122 kcal, 4gramm ch, 1.5zsír és 30gramm fehérje
ezt tízórai gyümölcs helyett szoktam inni. De monjduk egy alma csak 50 kcal ez meg 122 szóval most ez nem baj, hogy több kalóriát viszek be, fogyás a célom, és most nem tudom, hogy akkor ezzel ártok vagy nem
a másik kérdésem pedig az lenne, hogy csak vízzel lehet meginni, pl nem lehet belekeverni túróba, joghurtba
köszönöm
Ne idd tejjel, meggátolja a felszívódást.
Egy étkezést meg scak gyümölcsből felépíteni amúgyis f@szság. Minden étkezésed legyen teljes, csak cukrot bevinni (gyümölcs) nincs értelme. A diétádba meg számold bele a turmixot, és úgy alakítsd ki.
köszönöm
szóval ha mondjuk csak fehérjét eszek akkor ha mondjuk 1500-at beviszek akkor nem fogok hízni?
de ha szénhidrátból tevődik ez össze akkor igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!