Aki testépítéssel foglalkozik, segítene? Bővebben lennt!
170/50 kg-os lány vagyok.Az alakommal az a problémám,hogy mindenhol vékony vagyok,de a hasamon,csípőmön van felesleg,az esti nasiknak köszönhetően.Máshova nem igen hízom.
Szeretnék a hasamról,csípőmről a legrövidebb idő alatt 2-3cm-t fogyni.Elkezdtem fogyózni,de mindenhonnan fogytam,kivéve onnan,pedig máshonnan nem akarok.
A fenekemre,combomra viszont szeretnék hízni.
Rengeteg testépítőnél látom,hogy lapos hasuk van,nem zsírosodik el a tömegnövelés során.
Tudnátok esetleg valami étrendet adni,hogy a hasam,csípőm ne nőjjön tovább,de jelentős izmot fel tudjak szedni popsira,combra,vádlira?
Valamint ha úgy edzem hogy heti 3*1,5 óra kardió,és heti 3 súlyzós edzés bevezető 20 perc kardióval,elérhetem,hogy az izmosodás mellett picit fogyjak?
Szerintem 2-3 centi nem olyan sok:)
Olvasgattam testépítős weblapokat,szóval linkeket nem szeretnék:)
Olyan edzés nincs hogy egyszerre fogy is és erősödsz is.
Először szálkásíts és amikor úgy érzed hogy elérted amit szerettél volna akkor egy másik edzéstervet csinálsz hogy erősödj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!