Rosszul lettem edzés közben. Mitől lehet? Mi a teendő?
Pár napja elkezdtem itthon tornázni. Alakformáló torna, szóval csak ilyen egyszerű dolgok: guggolás, kitörés...stb. Már épp a végén jártam, mikor szédülni kezdtem és enyhe hányingerem lett. Abbahagytam, csak a nyújtást fejeztem be. Ettem utána kis csokit, attól jobb lett, meg ittam vizet. Miért van ez?
(Előtte nem nagyon mozogtam)
Nem, valóban.
Lehet mindenféle eredmény nélkül is edzegetni évekig.
Edzőre csak annak van szüksége, akik optimális eredményt akarnak elérni.
Ezt a klienseim is mindíg elismerik, amikor az elért eredményt összegzik.
Mindenkinek van 24 órája egy nap, ezen kár is nyűglődni....
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:30"
Már pedig ha valaki valamit el akar érni, akkor azért kénytelen lesz megtenni mindent:)
Külömben nincs eredmény!
Nincs olyan, hogy most nem érek rá, mert más progim van...
Vagy túl messsze a terem stb.:D
Ez jó...:DD
Nem lesz belőled senki egy sportban, ha nem koncentrálsz rá a nap 24 órájában(étkezés, pihi, edzés stb)!!!
Ez már pedig egész embert kíván:)
Az is ha csak le akarsz fogyni...
Én csak formásabb combokat szeretnék, hogy jobban mutasson rajtam a fürdőruha. xD
Egy deka fölösleg sincs rajtam. De ezért tuti nem fogok edzőterembe járni. Tanulok, melózok, önkéntes munkáim vannak. Nincs nekem erre időm. 1 órát még tudok nélkülözni az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!