Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki győzne? ( többi lent )

Ki győzne? ( többi lent )

Figyelt kérdés

Azért azt a címe a kérdésnek, hogy ' ki győzne ', mert így sokan benéznek :D... szóval..AZZAL KEZDEM, HOGY CSAK MESTEREK INDULHATNÁNAK ÉS AKI ELÉG BÁTOR! DE FŐLEG MESTEREK

Rendezni kéne egy, olyan világbajnokságot, ahol minden PUSZTAKEZES harcművészet szerepet játszik, elsőnek őrültségnek hangzik és talán az is! :) De mindig folynak a kérdések, hogy melyik a legbrutálisabb, leghasznosabb, leggyorsabb harcművészet.

Minden egyes stílust képviselnie kellene egyetlen egy harcosnak a bajnokságon, mindenki küzdene mindenkivel, nem lenne egyenes kiesés, a harc kiütésig menne, vagy feladásig, kesztyűk és védő felszerelés nélkül.

Minden harcművészet, önvédelmi sport és küzdősport kapna eséjt, hogy " bizonyítson ", a karaték és kung fu-k különféle ágai is jelentkezhetnének külön, például Kyokushin karate, wado karate, savate, defendo, wing chun kung fu, wing tsun kung fu (lehet ugyanaz nem tudom), Aikido, Judo, Jiu Jitsu, Capoeira, Thai Box, Sima Box, Tae Kwon Do, Wushu, Ninjitsu ( puszta kézzel ), birkózás, Jeet Kune Do, Kempo, MMA, Kick-box... több nem jut eszembe, elnézést kérek azért amiket kihagytam.

A bajnokság folyamatosan folyna megállás nélkül, így a fizikai állóképességre is fényderül! Mindenki kapna elég időt a felkészülésre, minden nemzetet értesítenének és minden Dojo-t minden Mester-t a bolygón!

Úgy lehetne eldönteni, hogy meik stílusból melyik harcművész indul, hogy selejtezőket tartanának, egy adott helyszínen egy adott időpontban, a harcművészek!

Most naggyából ennyi jutott eszembe erről, ha van még ötletem akkor írok....

Nagyon nehéz lenne megvalósítani ezt a műsort, de tuti pénzt hozna és örök dicsőséget a győzteseknek!!

Várom a hozzászólásokat, köszönök mindent! :)

2011. jún. 28. 11:40
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
dehogyis, ki mondta neked ezt a hülyeséget, jól átbasztak!
2011. júl. 1. 10:54
 32/47 anonim ***** válasza:
Egy brazil capoeira nagymester bárkit lerúgna
2011. júl. 1. 12:18
 33/47 anonim ***** válasza:
Miért gondolod ezt...
2011. júl. 1. 17:36
 34/47 anonim ***** válasza:
csák nörrisz leverne mindenkit
2011. júl. 3. 18:07
 35/47 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=wMJ_b9uV1Lo&playnext=1&list=P..

Ez a shaolin pap mit tudna kezdeni? Vajon meddig jutna el?

2011. júl. 5. 14:40
 36/47 anonim ***** válasza:

ugyan már régi nagymesterek... innentől már csak vagdalkozás a téma.

mindenesetre, biztos sokan beneveznének.. én nálam van egy erdő újpesten, kezdhetjük a selejtezőket..

2011. júl. 5. 16:41
 37/47 anonim ***** válasza:
szerintem az aikido a sumo a krav-maga vagy a kempoból jönne ki a győztes
2011. júl. 5. 17:31
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Kurucz Pista bácsi parasztlengőjét Bruce Lee sem védheti ki!!
2011. júl. 5. 17:35
 39/47 anonim ***** válasza:
benne vagyok Aczél :)
2011. júl. 8. 15:12
 40/47 anonim ***** válasza:
Koppány? te csak menj táborozni, utána beszélünk :P
2011. júl. 8. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!