Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki győzne? ( többi lent )

Ki győzne? ( többi lent )

Figyelt kérdés

Azért azt a címe a kérdésnek, hogy ' ki győzne ', mert így sokan benéznek :D... szóval..AZZAL KEZDEM, HOGY CSAK MESTEREK INDULHATNÁNAK ÉS AKI ELÉG BÁTOR! DE FŐLEG MESTEREK

Rendezni kéne egy, olyan világbajnokságot, ahol minden PUSZTAKEZES harcművészet szerepet játszik, elsőnek őrültségnek hangzik és talán az is! :) De mindig folynak a kérdések, hogy melyik a legbrutálisabb, leghasznosabb, leggyorsabb harcművészet.

Minden egyes stílust képviselnie kellene egyetlen egy harcosnak a bajnokságon, mindenki küzdene mindenkivel, nem lenne egyenes kiesés, a harc kiütésig menne, vagy feladásig, kesztyűk és védő felszerelés nélkül.

Minden harcművészet, önvédelmi sport és küzdősport kapna eséjt, hogy " bizonyítson ", a karaték és kung fu-k különféle ágai is jelentkezhetnének külön, például Kyokushin karate, wado karate, savate, defendo, wing chun kung fu, wing tsun kung fu (lehet ugyanaz nem tudom), Aikido, Judo, Jiu Jitsu, Capoeira, Thai Box, Sima Box, Tae Kwon Do, Wushu, Ninjitsu ( puszta kézzel ), birkózás, Jeet Kune Do, Kempo, MMA, Kick-box... több nem jut eszembe, elnézést kérek azért amiket kihagytam.

A bajnokság folyamatosan folyna megállás nélkül, így a fizikai állóképességre is fényderül! Mindenki kapna elég időt a felkészülésre, minden nemzetet értesítenének és minden Dojo-t minden Mester-t a bolygón!

Úgy lehetne eldönteni, hogy meik stílusból melyik harcművész indul, hogy selejtezőket tartanának, egy adott helyszínen egy adott időpontban, a harcművészek!

Most naggyából ennyi jutott eszembe erről, ha van még ötletem akkor írok....

Nagyon nehéz lenne megvalósítani ezt a műsort, de tuti pénzt hozna és örök dicsőséget a győzteseknek!!

Várom a hozzászólásokat, köszönök mindent! :)

2011. jún. 28. 11:40
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
egy harcművészetet összepárosítani egy küzdősporttal igen hülye ötlet. A harcművészetek tele vannak életre veszélyes technikákkal, törést okozó feszítésekkel, csavarásokkal, stb. Ha ezeket a technikákat kitiltjuk, az meg nem lenne fair, mivel akkor a küzdősportot űzők igen nagy előnyhöz jutnának. Egy szabályokkal teli versenyen egy MMA-ban küzdő harcos nyerne, hiszen amint szabályokat hozunk, kábé az MMA szabályrendszerénél kötünk ki.
2011. jún. 28. 14:02
 12/47 A kérdező kommentje:
elmondtam a szabályokat! :)
2011. jún. 28. 14:13
 13/47 clint ***** válasza:
egy képzett shaolin pappal megnézném mit kezdenének.
2011. jún. 28. 15:49
 14/47 anonim ***** válasza:
Egy képzett shaolin papot, vagy egy japán aikido nagymester vagy egy okinawa-i karatemester esetleg egy igen jó wing tsun mester tudná legyőzni, nagy nehezen.
2011. jún. 28. 16:11
 15/47 A kérdező kommentje:

azt sajnálom hogy a legnagyobbak mint például YIP MAN, Bruce Lee, Oyama már nem élnek :(

Van most ez a sztár: Tony Jaa, nagyon tehetséges, aki ismeri ismeri aki nem az nézzen youtube-on videókat, de ő inkább kaszkadőr féle, a látványos elemekre törekszik!

2011. jún. 28. 16:26
 16/47 anonim ***** válasza:

Yip Man VS. Morihei Ueshiba O'Sensei

Bruce Lee VS. Oyama

Funakoshi Gichin VS. Mestre Bimba

Ezeket a pár harcokat nagyon megnéztem volna.

2011. jún. 28. 18:58
 17/47 anonim ***** válasza:

A 18:58-as válaszolónak igaza van. Ezeket a párosításokat én is nagyon megnéztem volna.

Én szerintem a meccsek eredményei így lettek volna. (Nem kell egyetérteni velem, ez csak egy egyéni vélemény.)

1. O'Sensei

2. Bruce Lee

3. Na ez egy jó kérdés Funakoshi a karate megalapítója, Mestre Bimba pedig a legnagyobb capoeira mester volt. Hát...talán Bimba.

2011. jún. 28. 19:18
 18/47 A kérdező kommentje:

utolsó te tudatlan, oyama is karate megalapítóvolt, Yip Man-nél nagyobb mester számomra nem kell, tudom mondtad, hogy nem kell egyetérteni, de ez azért csak nevetséges, hogy az akkori fénykorában Yip Man kikapjon.... Bruce Lee vs. Oyama hát nem tudom... hogyha szavaznom kéne akkor is inkább Oyama-ra, Bruce Lee egy bikát sem győzött le! ;)

Ez szintén egyéni vélemény nyugodtan kritizálhattok!

2011. jún. 28. 19:27
 19/47 anonim ***** válasza:
Nem kedves Kérdező te tévedsz, én vagyok a 18:58-as hozzászóló, Funakoshi Gichin alapította meg a karatét, Oyama csak a karatén belül kialakította a kyokushin stílust, ő a kyokushin-t alapította meg, nem magát a karatét. Egyébként O'Sensei szerintem letudta volna győzni Yip Man-t. Viszont abban egyetértek veled Kérdező, hogy Bruce Lee nem tudta volna legyőzni az Oyama-t. Oyama simán verte volna Lee-t. Persze ez is csak az én egyéni véleményem.
2011. jún. 28. 19:36
 20/47 anonim ***** válasza:

A kérdező vagyok, igen elnézést kérek a tévedésemért rájöttem, hogy helytelenül írtam, úgy értettem... javítok; Oyama aki alapította az egész világon elterjedt Kyokushinkai-t a karate egyik ágát.!

És persze Oyama az egyik győztes, de azért még mindig kétlem, hogy Yip Man-t ellehetett volna verni! :) Max Oyama-val gyűlt volna meg a baja!

Ez megint a véleményem, nyugodtan lehet kritizálni, ha valamit megint elrontottam akkor kérlek titeket írjatok! :D

2011. jún. 28. 20:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!