Ki győzne Vitalij Klicsko VS. Remy Bonjasky?
Reminek elvileg vége,levált a retinája,visszavonult.Szóval ezeket tudva biztosan féltené a fejét,bujkálna a ketrecben,Klicsko meg csak azért is próbálná a szemét célozgatni.
A ketrecben meg az egyik legfontosabb az állóképesség és szerintem Klicskoban simán benne van 3x5 perc,azonkívül 1-2 tisztább találattal is kiütné Remit,főleg a kis kesztyűben.
Földharcban egyik sem jártas, szóval ha földharca is kerülne a sor, akkor itt nem technikás kreatív brazil jiu-jitsu vagy sambo földharcot látnánk, hanem sima egyszerű izombirkózást, az nyerne aki fizikailag erősebb. De szerintem egyik sem erőltetné a földharcot, sima állóbunyó lenne. Ha Remy-nek sikerül a lábával távol tartani Klicsko-t, és nem kap be ütést (bár ez kizárt), akkor szétrúghatja a combját és ott a comb K.O
De szerintem Klicsko közel menne, és belharcban szétdarálná Remy-t az öklével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!