Ki győzne Muhammad Ali VS. Morihei Ueshiba O'Sensei?
Szerintem meg Ali utolérte volna O-senseit...
Első, Te ezt komolyan gondolod? OMFG ROTFL
igen ezt sosem lehet tudni, viszont Masutatsu Oyama-t a kyokushin mestert sosem tudta volna legyőzni az tuti.
Az aikido az más.
Szerintem lett volna esélye Oyama ellen is.
De könyörgöm, Oyama legalább egy súlycsoportban volt Alival, itt legalább van értelme ezen elgondolkodni...
De hogy egyesek hogyafrancba képzelik, hogy 60 kilós arcok (O-sensei, Lee) eséllyel indulnának profi boxbajnokok ellen, mint Ali, meg Tyson...
oyama simán megöli egy ütéssel, egy bokszoló nem téglatöréssel növeli az ütőerejét.
Ne feledjük azt sem, hogy ő karate mester. Azért ha nézed a k1-et levágod, hogy ott megnnék a bokszolókat, a karatésok meg igen nagy falat még a thaibokszolóknak is.
ja a karatésok, akik a legmenőbb holland edzőkkel készülnek... annyi közük van a karatéhoz, hogy karateruhában mennek be a ringbe.
Bruce Leenek nagyobb az ütőereje mint Alinak? no comment... XD ROTFL
jah andy hug pl biztos csak viccből volt a kyokushin egyik mestere, meg semmy shilt is titokban nem is karatét oktat.
mushashi is titokban ökölvivó, csak kamuból karatés stb, stb
Bruce-nak én is azt olvastam, nemegy helyen, hogy akkora volt az ütőereje mint alinak, de sosem tudni mi van felfujva és mi nem. Én sztem pl kamu, hogy ő valaha is legyőzte norrist, aki annak idején igencsak komoly eredményeket ért el a taekwondoban, a karatéban és a jiu jitzuban is, nagyjából a jiu jitzu az alapja a mai mma-nak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!