Milyen táplálékkiegészítőitek vannak otthon jelenleg?
kiszerelés,név..stb
köszönöm kedvességeteket.
Egy majdnem üres vödör promix, meg kb 150g kreatin monohidrát, amit vagy kib*szok, vagy odadom a macskának, vagy elfogyasztom, nem tudom.
de épp most rendelem be az új cumókat.
Ja meg egy levél híján egy egész doboz kapszulás hot blood, ami egy hatalmas nagy fos. Majd rásózom valakire.
Mrolympia
100% Whey Pro Prof ami majdnem üres+4 kiló dextróz,Ca-Mg,Multi,C1000
mark86
Jelenleg 1 kiló csokis power protein,daily one,c-500,ca-mg,1kiló dextróz.
Következő rendelésemben:
Carnivor marhaprotein vagy amix monster beef
Twinlab whey protein fuel
ISS vitamin pack
AMINOSTAR BONESTAR SPORT ízületvédő
Nutrabolics glutabolics
hát nekem sokféle sz*rom van itthon,próbálgatom őket,van amelyik ér valamit van amelyik nem.
fehérjékből:gasparis myofusion,de kipróbálom az LGs et,mert jó az összetétele és occsó most.van még egy vödör power protein amit egy gyengébb pillanatomban rendeltem,nem nagyon fogy bele szoktam keverni a maradék cytopro-mba(aztse nagyon iszom mostanság,jó a myo)
vitamin:dymatize super multi,beta-carotin,c-vitamin,zink,kalcium magnézium
kreatinból van maradék bioteches monohidrát,van még haszontalan creatn-PHX 2 doboz,scitec es omega 3,van még itt biotec-es tribulus terresis,dymatize super amino nemtoomhonnan,scitec-es amino 5600(ezse akar elfogyni életbese).
Na és van még a lényeges rész :gaspari Novedex XT(legjobbbbb!!!) legalon 140mg májvédő(hátezkell :),meg a pcthez Advanced PCT,T-Bomb 2,Brutal anadrol(ezt azé mer occsó)
vannak még egyéb finomságok,de azokat nem írom le mert titok ;)
mark86
van ott gyógyszertár is....
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!