Zsírt át lehet doglozni izommá?
Figyelt kérdés
Ez hallottam a konditeremben fél füllel. Ez igaz? És ez hogyan működik? Köszi:)2011. jún. 24. 14:29
11/13 anonim válasza:
Igen, mert ha lemész konditerembe, akkor a zsírszövet megkérdezi magától, hogy "mi a fas*omért is vagyok én zsírszövet?", és akkor átalakul izomszövetté.
12/13 anonim válasza:
Jaj de olyan gonik vagytok. Hall a srác egy dolgot edzőterembe amiről ő nem tud. De ezt hallja. Kételkedik benne ezért itt megkérdezi. Kételkedik! Szóval már jobb mint azok akik kimondják!
Ha meg kamukérdés: Természetesen ! :)
(bocs nem tudom eldönteni)
13/13 TOMAtm válasza:
izomzatot lehet növelni.és mivel az izomzatnak tápanyagra van szüksége,kalóriahiány esetében a zsírraktárakból fogja ellátni a test őket.tehát:izomépítés = alacsonyabb testzsírszázalék = könnyebb fogyás = kevesebb zsír.de a zsírból nem lesz izom,soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!