Van rajtam egy kis háj, ha rendszeresen edzek, de csak súlyokkal dolgozok, nem cardiozok, akkor a háj átfog alakulni izommá, vagy cardio nélkül nem lehet fogyni?
Sokszor ha sulyokkal dolgozik az ember akkor csak a fölösleg mellég jön fel az izom,azaz nem fogysz.Én személy szerint úgy vettem észre hogy kell valami cardiot vagy mást a sulyzón kivül.Fiú vagy vagy lány?!Az sem mindegy,mert vannak dolgok ami sullyal megy mégis szépen átalakit,azaz lemegy a fölös pl.konditeremben az a tárogato lábra.Honnan akarsz fogyni az sem mindegy.Ha mondjuk hasrol arra a felülés is jo,nem kell feltétlen kardio,szóval ez sokmindenen múlik.Ha fiu vagy akkor még annyit hogy egy ismerösöm kondizik és volt rajta fölös mikor elkezdte és szerintem nem esztétikus.
Láttad az Oroszlánszív cimű filmet Van Damme-tól?Na abba az Attillára haonlit,aki a Van Damme nagy ellenfele(google:lionheart van damme ha beirod kidobja a csávot)kb.így néz ki sok ember aki fölösre kondizik.
ma 09:55
Ebből az egészből kb 1 mondat sem fedi a valóságot
Amúgy azon a képen az ember azért is nézhet ki úgy mert nincs szálkásítva.
Szálkásítani meg úgy lehet ha kicsi súlyokkal csinálsz többet.
Először legalább ismerni kéne a testépítés alapjait mielőtt másnak próbáltok "segíteni".
A kis súly-sok ismétlés baromságról már kb 20éve tudják hogy nem igaz mert katabolizmus lesz az eredménye
Ha hasról akar fogyni felülés?Az ilyenektől a falra mászok de most visszafogom magam.
Helyi zsírégetés nincs
Szálkásítás meg tömegelés között csak az étrend a különbség.Megfordul a ch-fehérje bevitel
1 semmit nem másoltam
2 te annyi hülyeséget írtál hogy rettenet magyarul MÉG arra is lusta voltál hogy copy paste
3 Ez a kérdés annyira idétlen hogy nem lehet rá normálisan válaszolni.De azért idióták baromságokat ne írogassanak már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!