Van rajtam egy kis háj, ha rendszeresen edzek, de csak súlyokkal dolgozok, nem cardiozok, akkor a háj átfog alakulni izommá, vagy cardio nélkül nem lehet fogyni?
Hát testépitő "barátom" akkor mond el a kérdésre a választ és ne a mások kommentjeit kommentáld,mert eddig csak ezt tetted.Épp most akartam irni neked h valószinű túl fiatal vagy még,mert látszik a stilusodon,mi vagy te láto h lázsd mennyi idős vagyok.)Ismértlem nem azt mondtam hogy teléjesen jó amit irtam csak egy vélemény amit tapasztaltam.
De látom nem tudsz olvasni se,mert akor már leesett volna.
Akkor én is csak ismételném hogy annyit írtam neked hogy f*szság amit mondasz.Örüljél inkább b*zdmeg hogy kijavítalak és tudod miről kell még olvasgatnod.Mástól ezért pénzt kérek.
De csak hogy örül és kiviruljon a nagy fejed itt a válasz:
Zsírt csak diétával lehet pucolni.Kardió nem kötelező de nem árt.
Zsír izommá nem alakul mert ilyen biokémiai folyamat nincs semmilyen élő szervezetben
Diéta minimális izomveszteséggel:napi 6 kaja magas fehérje(2,5-3g*tskg) alacsony ch: 1-1,5g*tskg
A ch egy része reggel másik edzés után.A ch legyen alacsony GI-s
Fehérje,BCAA,Glutamin alap.Termogenikus zsírégetők ajánlottak
Ó,de rendes hogy megosztottad ezt ingyen drága "barátom",végre valami választ is adtál az amúgy nem általam feltett kérdésre.Nekem nincs ilyen gondom de köszi!:) Ui:Amúgy ha annyira értelmes válaszokat adnál akkor nem 60%-ban adnál hasznos válaszokat..
Joéjt és további szép napot:)Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!