Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van rajtam egy kis háj, ha...

Van rajtam egy kis háj, ha rendszeresen edzek, de csak súlyokkal dolgozok, nem cardiozok, akkor a háj átfog alakulni izommá, vagy cardio nélkül nem lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Fogyókúrát ne javasoljatok,normálisan étkezek,nem szeretnék izomtömegből vesziteni.
2010. nov. 12. 08:50
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ha hülye a kérdés akkor ne válaszolj rá.Kötekedni nem kell.Biztos azért tette fel a kérdést mert szeretett volna rá választ kapni,valószinü kap jót is rosszat is majd azt ő eldönti.Birom az ilyen embereket akik okoskodni meg kötekedni jönnek erre az oldalra!
2010. nov. 12. 19:08
 12/32 anonim ***** válasza:
Én meg azokat bírom akik sötétek,közük nincs a témához de belekontárkodnak
2010. nov. 12. 19:10
 13/32 anonim ***** válasza:
Húúúha!Ezt aztán megmondtad.(16 éve versenyszerüen sportolok)nem azt mondom h nagyon okos vagyok és tudok midnent de láttad ezt azt amit megosztottam a kérdezővel,ha neked nem tetszik le...om!
2010. nov. 12. 19:13
 14/32 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hogy nem tetszik hanem hogy f*szság az egész úgy ahogy van.Fingom nincs róla mit sportolsz és k*baszottul nem is érdekel.Én testépítő vagyok és kicsikét idősebb is nálad.Hidd el hogy jóval többet tudok erről az egészről mint te.Írjál olyan kérdéshez amihez értesz is
2010. nov. 12. 19:16
 15/32 anonim ***** válasza:

Hát testépitő "barátom" akkor mond el a kérdésre a választ és ne a mások kommentjeit kommentáld,mert eddig csak ezt tetted.Épp most akartam irni neked h valószinű túl fiatal vagy még,mert látszik a stilusodon,mi vagy te láto h lázsd mennyi idős vagyok.)Ismértlem nem azt mondtam hogy teléjesen jó amit irtam csak egy vélemény amit tapasztaltam.

De látom nem tudsz olvasni se,mert akor már leesett volna.

2010. nov. 12. 19:20
 16/32 anonim ***** válasza:

Akkor én is csak ismételném hogy annyit írtam neked hogy f*szság amit mondasz.Örüljél inkább b*zdmeg hogy kijavítalak és tudod miről kell még olvasgatnod.Mástól ezért pénzt kérek.

De csak hogy örül és kiviruljon a nagy fejed itt a válasz:

Zsírt csak diétával lehet pucolni.Kardió nem kötelező de nem árt.

Zsír izommá nem alakul mert ilyen biokémiai folyamat nincs semmilyen élő szervezetben

Diéta minimális izomveszteséggel:napi 6 kaja magas fehérje(2,5-3g*tskg) alacsony ch: 1-1,5g*tskg

A ch egy része reggel másik edzés után.A ch legyen alacsony GI-s

Fehérje,BCAA,Glutamin alap.Termogenikus zsírégetők ajánlottak

2010. nov. 12. 19:25
 17/32 anonim ***** válasza:
40%

Ó,de rendes hogy megosztottad ezt ingyen drága "barátom",végre valami választ is adtál az amúgy nem általam feltett kérdésre.Nekem nincs ilyen gondom de köszi!:) Ui:Amúgy ha annyira értelmes válaszokat adnál akkor nem 60%-ban adnál hasznos válaszokat..

Joéjt és további szép napot:)Szia!

2010. nov. 12. 19:32
 18/32 anonim válasza:
34%
19:25-ös azért neked se fizetnék a válaszaidért.:D valószínű h ezzel nem csak én vagyok és leszek így..és az előttem szólónak igaza van ha annyira értelmes hozzászólásaid lennének akkor nem 60%.os lennél.(:
2010. nov. 12. 20:17
 19/32 anonim ***** válasza:
A kreténség megint előtört.Az ilyen idiótákat mint a kérdező meg mint ti általában leoltom a p*csába és ezért pontoznak le.
2010. nov. 12. 20:44
 20/32 anonim ***** válasza:
De van 1 másik loginom amin visszafogom magam és 100%os.Akkorkicsapjamráaf*szomathogy100%?
2010. nov. 12. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!