Van rajtam egy kis háj, ha rendszeresen edzek, de csak súlyokkal dolgozok, nem cardiozok, akkor a háj átfog alakulni izommá, vagy cardio nélkül nem lehet fogyni?
ha normálisan kajál, kicsivel kevesebbet, mint amennyire szüksége van, akkor lassan le fog adni! nem feltétlen kell kardióznia, és edzhet nagy súlyokkal normálisan...
több fehérje és kevesebb ch, ez a megoldás!
haxor, nagyon türelmes vagy ;)
21:26
Te valami debil vagy?Tőled nem láttam 1 értelmes választ sem.Attól függetlenül hogy néha(gyakran)leoltok 1-2 embert(akik kb a te szinteden vannak)95%ban válaszolok a kérdésre.
Koszonom a valaszokat,kedveseket,kevesbe kedveseket is:)
Nos h4xOr,koszonom,hogy igy lathatatlanul is leidiotaztal,ugyan meg csak 16 eves vagyok,semmi kozom a testepiteshez,csak gondoltam,hogy ennek az oldalnak az a celja,hogyha nem tud valamit az ember,felteszi a kerdeset,es NORMALISAN valaszolnak ra.
Bizonyosan elkepesztoen ertelmes ember lehetsz,es remelem mostmar buszke is,hogy "foldbe dongolted" itt az embereket,gratulalok,es koszonom a te valaszaidat is.Van aki ehhez ert,van aki mashoz,keves olyan polihisztor letezik manapsag mint te:)
örülj inkább annak hogy kaptál olyan választ aminek köze van a valósághoz.
1000000000000 oldal van ami testépítéssel foglalkozik illet volna 10percet rászánni hogy valamilyen alapismereteket átnyálazzál és ne tegyél fel ilyen idióta kérdést.(amivel az 5. osztályos biológiát is meghazudtoltad)
Kedves h4xor!
Ha minden kérdező rászánna 10 percet arra hogy választ kapjon a kérdésére akkor nem lenne ez az oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!