Zsírt át lehet doglozni izommá?
Figyelt kérdés
Ez hallottam a konditeremben fél füllel. Ez igaz? És ez hogyan működik? Köszi:)2011. jún. 24. 14:29
2/13 anonim válasza:
ez az egyik legnagyobb baromság amit terjesztenek az "okosok"
4/13 anonim válasza:
Nem xDD zsírt égetni izmot építeni :D
5/13 anonim válasza:
mark86
Át lehet! A zsír és az izom sejtek felépítése ugyan az,csak a halmazállapot más.
Épp most olvastam egy cikket erről az okorallatkerdesek.hu-n!
sok sikert!
6/13 anonim válasza:
IGEN át lehet! Jegyezd meg, amit a teremben hallasz, az mind igaz.
Ha azt mondják, hogy a Marikanéni lőtte le a Kennedy-t az is.
7/13 anonim válasza:
GreenTea
Ha arra gondoltak, hogy 2 kilót veszítesz zsírból és 2 kiló feljön izomba, akkor lehet. Ha viszont arra gondoltak hogy a zsírszövetek alakulnak át izommá, akkor lóf@szt!:)
8/13 anonim válasza:
Locsoljad fehérje turmixal akkor megy. Én is ezt csinálom... veszek 1kg disznózsírt meglocsolom fehérjével és lesz belőle 1kg karaj.
9/13 anonim válasza:
menj el Csernobilba és menj be a reaktorba. Ha szerencséd van olyan mutációt fogsz kapni, hogy átalakulnad a zsírszöveteid izommá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!