Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzés hatékonysága?

Fegyencedzés hatékonysága?

Figyelt kérdés

Most szeretném elkezdeni a Fegyencedzést, semmifajta tapasztalatom nem volt ilyen téren eddig. 16 éves vagyok egyébként. A konditeremtől kiráz a hideg, ezért nem is tevékenykedtem ilyen téren, ám ez a könyv most megfogott, annyira jó a stílusa, és úgy érzem ez a tökéletes edzés számomra.

Végigolvastam az egész könyvet, jó pár gyakorlat lesz, amit nem a legelsővel fogok már kezdeni, hanem 3-4. gyakorlattól. (ez nem baj?)

Az edzésterv amit választottam az a veterán, ugyanis majdnem minden nap akarok edzeni. Azt írja a könyv hogy 3 edzősorozat kell mindenből. Ez mit jelent pontosan? Egymás után kis szünetekkel kell megcsinálni őket, vagy lehetséges a nap különböző időpontjaiba szétosztani őket?

Illetve a kérdésem még az lenne, hogyha egy adott napon az adott gyakorlatból többet szeretnék/bírnék csinálni mint 3 , akkor ez lehetséges? (mondjuk 5-6)

Ezek tükrében milyen eredményeket lehetne elérni a nyári szünetben, konkrétan 3 hónap alatt. Tehát ha becsületesen csinálom lesz valami látható nyoma?

Ezt azért kérdezem, mert nálam az izom felépülése iszonyatosan lassan megy, ugyanis sportoltam elég sokat 2-3 évvel ezelőttig, ám nem igazán látszik sajnos....

Nem kigyúrt állat szeretnék lenni, csak hogy legyen valami ami látszik, illetve nekem ez igazi erőben kell, tehát az a lényeg, hogy ne felfújt lufi legyek, hanem ami látszik az tényleg legyen valós, használható izom(=erő).

Egyébként a könyv hasonlókat ígér, éppen ez az ami nagyon megfogott benne, szemben a konditermes, szteroidos képpel.

Köszi a válaszokat.

2011. jún. 22. 22:42
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

18 vagyok egyébként, és ők is.

Szeretném megjegyezni, hogy én nem díszbábú akarok lenni ezt értsd már meg lécci. Mert lehetsz te marhaerős gyerek, de utcán, az életben szar se ér. Jó, nyilván engem jelenleg lecsapni nem lenne neked nehéz feladat ez biztos...

De amit én akarok, az valódi, természetes izom. És állóképesség.

Oké, lehet könnyen megfogod a csajod 50 kilós bőröndjét, de azt én is, annál nehezebbet meg úgysem kell cipelned.

ha viszont utcán megtámadnak, akkor a lomhasággal nem sokra mész...

Egyébként szerintem a felfújt izomzat undorító.

De ha küldesz magadról egy képet, örömmel megnézném, mert lehet pozitívan hatna. Bár nemhiszem.

Kondzini nem akarok, mert az egész teljesen mű, és tényleg csak dísznek jó.

2011. jún. 22. 23:30
 12/30 A kérdező kommentje:
Mindemellett nem tudom miért vagy ilyen nagyképű, mert ha ez az izomagy mellé társul, akkor inkább maradok 50 kilós vaságyastól...
2011. jún. 22. 23:33
 13/30 anonim ***** válasza:
69%

mark86

ja most nézem,a kérdésben 16-ot írtál. akkor most mi az igazság?

mondok 1-2 dolgot:

1.izmot nem lehet felfújni

2.utcán egyik sem mérvadó

3.nem vagyok nagyképű,te vagy kicsit szűk látókörű mert mindent elhittél a könyvnek.

na mindegy,nincs vita.Csá

2011. jún. 22. 23:38
 14/30 A kérdező kommentje:

A kor teljesen jogos, nemtudom miért írtam 16-ot...

Rendben, menjél edzeni, csak arra vigyázz 10év múlva nehogy teljesen elhasználódva lerokkanva találd magad a sok-sok szuper géptől.

Egyébként kössz, hogy offoltad a topicot, és az összes többit, amelyek kérdezői nem izomagyú állatok akarnak lenni, szimplán csak kicsit fittebbek, egészségesebbek, anélkül, hogy naponta 2 kiló műanyagot nyomnának magukba, meg tennék tönkre az ízületeiket...

2011. jún. 22. 23:43
 15/30 anonim ***** válasza:
69%

mark86

vigyázok! csak lesz aki felnyitja a szemedet...

off-ra megoldás:jelentsd a moderátoroknak.

szia

2011. jún. 22. 23:44
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
A műanyagot kedves kérdező úgy hívják, hogy fehérje. Eszel húst? Ha eddig ettél, ezután ne egyél, mert beléd megy ez a műanyag és felfújt izmod lesz....
2011. jún. 22. 23:48
 17/30 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy mindig mondogatod, hogy majd lesz aki megmondja a tutit, meg a kondin kívül nincs élet.

DE MIÉRT?? Miért nem tudsz egyszer erre a kérdésre egy használható választ adni. Miért csak ez az egyetlen út ahhoz, hogy egy kis izmot és erőt fel lehessen szedni? Nem akarok 200 kilót kinyomni. Miért nincs más természetes megoldás szerinted? MIÉRT?

Erre adj nekem egy használható választ. Nem kötekedni akarok, csak nem értem a filozófiádat...

2011. jún. 22. 23:49
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

mark86

AZ IZOM MINŐSÉGI TÁPLÁLKOZÁSTÓL ÉS NEHÉZ SÚLYZÓS EDZÉSTŐL ÉPÜL ELEGENDŐ PIHENŐVEL AKKOR IS HA 1 KILÓT AKARSZ FELSZEDNI ÉS AKKOR IS HA 50ET! EZ NEM FILOZÓFIA HANEM TÉNY!

fegyencedzés=némi erőnövekedés!!!

Ez olyan mint az hogy a foci egy sport,nem akarsz a Realban játszani,jó neked a Fradi is,erre nekiállsz csocsózni. Nem izmosodásra való. Jobb lenne ha hazudoznék?

Ámítanálak? Ez van sajnos. Csináltam saját súlyos edzést 3 évig jó kaja mellett és nem sokat ért. Nincs felfújt műizom aki ezt mondja hazudik. Tökmindegy,elolvastad as könyvet,megfogott,mondhatok én akármit. Csináld amit jónak látsz,legalább mozogsz és ez becsülendő.

2011. jún. 22. 23:56
 19/30 A kérdező kommentje:

Oké, de ha felhúzom magam, az 60kg, akkor az miben kevesebb, mintha 60kg-os súlyzót emelgetnék?

x száz évvel ezelőtt hogyan tudtak kigyúrt állatok lenni, kiegészítők és konditerem nélkül?

2011. jún. 23. 00:15
 20/30 anonim ***** válasza:
89%

Nem állok egyik oldalon sem (talán mindkét oldalon állok?), én végzem mindkettőt, de csak nagyon alap, hobbi szinten. Ahogy mark86 írta utolsó hozzászólásában, a mozgás miatt csinálom. Szeretem mindkettőt, ha hobbiból csinálod mindennek megvan a maga szépsége.

Ettől függetlenül én is jogosnak érzem a kérdezős utolsó hozzászólását: "ha felhúzom magam, az 60kg, akkor az miben kevesebb, mintha 60kg-os súlyzót emelgetnék?"

Mark! Legjobban téged tisztellek a hozzászólók közül. Rengeteg időt szánsz arra, hogy segíts mindenféle embereknek. Tehát nem kötekedésből mondom, de mintha azért "becsülnéd le" a fegyencedzést, mert az "lebecsüli" a testépítést. Javíts ki ha nem így van, ezesetben bocs minden testépítőnek!

2011. jún. 23. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!