Fegyencedzés hatékonysága?
Most szeretném elkezdeni a Fegyencedzést, semmifajta tapasztalatom nem volt ilyen téren eddig. 16 éves vagyok egyébként. A konditeremtől kiráz a hideg, ezért nem is tevékenykedtem ilyen téren, ám ez a könyv most megfogott, annyira jó a stílusa, és úgy érzem ez a tökéletes edzés számomra.
Végigolvastam az egész könyvet, jó pár gyakorlat lesz, amit nem a legelsővel fogok már kezdeni, hanem 3-4. gyakorlattól. (ez nem baj?)
Az edzésterv amit választottam az a veterán, ugyanis majdnem minden nap akarok edzeni. Azt írja a könyv hogy 3 edzősorozat kell mindenből. Ez mit jelent pontosan? Egymás után kis szünetekkel kell megcsinálni őket, vagy lehetséges a nap különböző időpontjaiba szétosztani őket?
Illetve a kérdésem még az lenne, hogyha egy adott napon az adott gyakorlatból többet szeretnék/bírnék csinálni mint 3 , akkor ez lehetséges? (mondjuk 5-6)
Ezek tükrében milyen eredményeket lehetne elérni a nyári szünetben, konkrétan 3 hónap alatt. Tehát ha becsületesen csinálom lesz valami látható nyoma?
Ezt azért kérdezem, mert nálam az izom felépülése iszonyatosan lassan megy, ugyanis sportoltam elég sokat 2-3 évvel ezelőttig, ám nem igazán látszik sajnos....
Nem kigyúrt állat szeretnék lenni, csak hogy legyen valami ami látszik, illetve nekem ez igazi erőben kell, tehát az a lényeg, hogy ne felfújt lufi legyek, hanem ami látszik az tényleg legyen valós, használható izom(=erő).
Egyébként a könyv hasonlókat ígér, éppen ez az ami nagyon megfogott benne, szemben a konditermes, szteroidos képpel.
Köszi a válaszokat.
mark86
az első kérdést én írtam ki. az a véleményem hogy pocskondiázó undorító kamu ember tollából származik a könyv,izomépítésre nem jó,erősödni lehet tőle (valamennyit)
Kösz, de nem vagyok fogyatékos...
Mondjuk elmondhatnád akkor konkrétan hogy mi is a probléma...
Már bocs, de én nem egy izomköteg, állat akarok lenni, 200kg -os izommal, ami igazából csak egy lufi, és tényleg semmire nem jó. Fel tudsz emelni 200 kilót? húha! Csak közben a néger csóka aki így edz, 2x lecsapja a lomha testedet, mire felemeled a kezed.
Egyébként ami a blogodon be lett linkelve néger gyerek, nekem annak a fele-2/3-a is elég lenne.
Nyilván nem egy agyonszteroidozott izomállat akarok lenni.
Egyébként te fel tudod magad húzni? Csak ha már itt tartunk...
mark86
Nem! a testépítők lufik te agykombájn,azért szériáznak 200kilóval,meg guggolnak 300-al!
nem, nem hiszem azt.
Tapasztaltból tudom, hogy van egy srác ismerősöm, igazi földműves gyerek, keményen melózik, természetes módon fejleszti az izmait. Semmit nem szed, konditerembe nem jár.
Másik gyerek, gyönyörű szép izzommal, baromi jól néz ki.
Egyszer verekedtek. Na most az előbbi gyerek konkrétan úgy baszta földhöz az utóbbi kondisárcot, hogy csak nyekkent, visszanézni nem mert a gyerek, nemhogy visszaütni. Pedig a srác egy igazi gyöngyszem a kondisok körébe.
Jah, és a kondis gyerek egy nagyképű, nagymenő, erőszakos gyerek. Így járt....
Ezért akarok egy kisebb izmot, ami valóban erős, és mellé komoly állóképességet, futással, biciklizéssel.
Ennyi.
mark86
ja. pól védet meg seggbek.rták a börtönben erről nem írt mi?
nagyon gyerek vagy még...
a testépítés nem a verekedésről szól,de isteníts drogárus,mászókázó majmokat. az meg nem az én blogom hanem egy nálam sokkal hozzáértőbb emberé.
megnézném én azt a lecsapkodást is. hány éves vagy 12???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!