Lehet e ugy edzeni hogy 1 nap megcsinalom a fegyencedzes 6 gyakorlatat? ha nem akkor jo e a jo magaviselet edzesprogram s meddig kell azt nyomatni?
nem lehet egyszeruen azt az edzesprogramokat nyomni amiket mar birok!!
nem ma kezdtem az edzest hanem mar nyomom vagy 1.5 éve !!
de nemtom hogy elerek e fejlodest ha ezzel az egyszeru edzesprogrammal dolgozom!!
Fegyencedzést csináltam egy időbe.És éreztem, hogy elég jól megmozgat.De most már időm nincs csinálni se azt se a kondit.Igyekszem fehérjedús kajákat enni meg néha megemelgetem itthon a kézisúlyzókat...
A meztelen harcost nem próbáltam így arról nem tudok nyilatkozni...Szerintem a középhaladó v. h hívják jó lenne neked.Max néha tolsz egy napot...
Én olvastam mindkét könyvet. A két könyv alapján én így csináltam meg az edzéstervemet:
hétfő - fekvőtámasz, húzódzkodás, lábemelés, guggolás
kedd - fekvőtámasz, húzódzkodás, kézenállás, híd
És ezt felváltva csinálom szombatig. A fekvőtámaszt meg húzódzkodást azért csinálom minden nap, mert abban akarom jelenleg a leghamarabbi fejlődést elérni. Szerintem ezt a módszert kipróbálhatod, mert gyorsan lehet vele fejlődni. Viszont a te esetedben túledzed az izmaidat, és nem biztos, hogy kellőképpen tudnak regenerálódni a következő edzésig.
nem terhel le ez az edzes hogy minden nap nyomatod?
elertel mar fejlodest vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!