Leakarok fogyni. Főleg hasról. Mit tegyek?
178cm, 20év, lány, 78 kg.
70 kiló szeretnék lenni..nyilván nem csak hasnál van felesleg, de az a legvészesebb.
Milyen gyakorlatokat csináljak?
Ilyen 5perces felülést csinálgatok...akár egymás után többször is,mert azt kevésnek gondolom...
Egyéb tipp?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Jaj, s azt elfelejtettem mondani hogy örömmel járok,a magam tempójában haladok,nem unszol az edző.Látok ott sok embert, aki személyi edzővel edz, de nekem ez nem jön be. Persze jó, ha valaki megmutatja, hogy hogyan emeld meg a súlyt, hogy ne sérülj meg, de engem ne hajtson senki. Ne legyen az, hogy "30 perc futás", s én nem bírok csak 15-t, akkor szekál, hogy "na, ne lazsáljunk" stb.
Szó szerint örülök, ha eljön a kedd és a csütörtök.
Nem voltam sosem valami nagy sportember, de most örömmel járok. S ez szerintem fontos, hogy olyat válassz, amit örömmel csinálsz, ami feldob.
Elsősorban azért járok, hogy mozogjak, az energiáimat levezessem, fárasszam magam. Persze jó ha fogyok, de már nem ez a fő cél.
A bicikli, amit nagyon szeretek....és tényleg élvezem is csinálni...abból ilyen 20-30km-t letekerek...ha nem többet...az is mozgás végül is...:)
Bár hasról tuti nem visz le, de hát nem csak egy helyről fogy az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!