Egyszeruen etelfuggo vagyok, es megis leakarok fogyni?
Figyelt kérdés
Osszesen kb. 10 kg felesleg lehet rajtam, de... olyan nehez megvonni a finomsagokat... tudom,hogy azt gondoljatok,hogy egy lusta dog vagyok, de nem. Egyszeruen csak szeretek enni, es mozogni is... csak... ott vannak az edessegek, a fast food... Mindig elhatarozom,hogy lefogyok, mindenfele modszert kiprobaltam mar... kepet kiragasztani a hutore, leirtam,hogy mit akarsz.. es ezernyi mas dolog. Megsem megy, talan elkene fogadnom igy magam?
2011. márc. 20. 13:01
1/6 A kérdező kommentje:
Ettem mindenbol egy kicsit... volt amikor kevesebbet, de egy hetnel tovabb nem birtam.
2011. márc. 20. 13:03
2/6 anonim válasza:
Ha hetente 1 kilót fogysz(persze nem biztos, hogy mindig minden héten annyi lesz, de összesen mondom), akkor nyárra lazán kész leszel ;)
2011. márc. 20. 13:07
3/6 anonim válasza:
egyél tartalmasabb ételeket és igyál SOK búzafű teáát.
2011. márc. 20. 13:22
4/6 A kérdező kommentje:
En mar nem tudom elhinni,hogy tenyleg letudnek fogyni... ennyi probalkozas utan... :(
2011. márc. 20. 13:27
5/6 anonim válasza:
Én most vagyok a fogyókúra 5. napján és nagyon szeretem! :)
Eddig így voltam mint te,sosem volt elég akaraterőm megvonni magamtól a finomságokat! De most találtam egy olyan fogyókúrát amivel olyan ételeket kóstolok meg,amiket még soha nem ettem és eddig minden ízlett! Ja és nem vagyok éhes! Ez az a diéta:
Én nem teljesen tartom be a mintaétrendet,van,hogy csirke helyett halat eszem vagy teljesen mást vacsorázok,de olyat ami egyébként benne van az étrendben csak más napon!
Már 2 kiló mínusz! :)
2011. márc. 20. 13:58
6/6 anonim válasza:
Fejben dől el minden. Ha ilyen pesszimistán állsz hozzá, akkor esélytelen vagy, változtass a hozzáállásodon!
Amúgy meg kezdetnek talán próbáld ki azt, hogy mindent eszel, de mindig a felét vedd el annak, amit meg akarnál enni. Ha már jobban bírod, akkor kezd el lecserélni a kaják egy részét diétásabbra, és így tovább, néha nyugodtan lehet enni hizlaló kaját is, csak ne legyen belőle rendszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!