Leakarok már fogyni! Mit tegyek? SOS!
SOS! SOS! És akkor mi van, ha mindenki téged néz? Majd amikor kigyúrt állat leszel lefejeled őket! SOS! Amúgy nem tudom mi ennyire sürgős, ha már eddig kibírtad kövéren akkor miért pont most SOSolsz itt?
Igenis szánd rá magad az egyedüli sportolásra, akkor legalább nem fognak visszafogni + te sem fogsz senki visszafogni. Egyedül a legtisztább, akkor pont annyit csinálsz amennyi tőled kitelik, se többet se kevesebbet.
Természetesen neked is elmondom: a kaján múlik minden!
Írd ki, merrefelé szoktál futni, hátha van itt valaki, aki ugyanott, így mehetnétek együtt. De szokj szerintem is hozzá, h egyedül mész, és akkor,amikor neked jó, nem kell alkalmazkodni. A futótárs is jórészt kifogás, h ha ő lemondja, én se megyek, stb stb.
Én nem szimpla 15 kgtól szabadultam meg,hanem 40től, és tudom h sz@r egyedül elkezdeni, de szánd rá magad. Eleinte énis kerestem a kifogást, hogy ha X nem jön,én sem megyek, de rájöttem hogy csak visszahúz. Így mindig mentem, amikor volt társaság, örültem, ha nem, akkor is végigcsináltam. Tégy így te is, és ne gyártsd a kifogásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!