Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leakarok már fogyni! Mit...

Leakarok már fogyni! Mit tegyek? SOS!

Figyelt kérdés
Elhatároztam magam hogy lefogyok.Már vagy ezer meg egy diétát kipróbáltam.mindent.És mindig visszaszedtem De most úgy döntöttem összeírom minden vasárnap hogy a következő héten miket ehetek,összeadom a kalóriákat és úgy választom ki a megfelelő kaját.Viszont a sportolás nem az én műfajom.Egyszerűen utálom.Már próbáltam eljárni futni,aerobic-ozni kézilabda meg minden,de ezeket egy társsal csináltam.De mostmár senki nem akar eljönni velem sportolni egyedül meg nem fogok.Letudok így egyáltalán fogyni valaha is?
2010. nov. 7. 13:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
Sport nélkül márpedig nem lesz normális alakod. Amíg ezen a véleményeden nem változtatsz és nem kezdesz el normálisan mozogni, addig nincs értelme semmi kúrának, csak a szervezetedet teszed így tönkre. De végülis hajrá, minél előbb kihalnak az ilyen szerencsétlenek, annál hamarabb rendeződik a túlnépesedési probléma.
2010. nov. 7. 15:56
 12/13 anonim válasza:
Tornázz a tévé mellett, nem csak futás létezik, kicsi lány!
2010. nov. 7. 15:59
 13/13 anonim ***** válasza:
merre futsz?
2010. nov. 7. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!