Hogyan tanuljam meg mozgatni a csípőmet?
16 éves vagyok, lány. soha nem tudtam, hogyan kell, egyszerűen fogalmam sincs róla, hogyan kell mozgatni. amikor kicsik voltunk, a nővéreim mindig kiröhögtek, hogy hogyan csinálom, és azóta nem is próbáltam. de most önvédelmi edzésre járok, és ott is szükség van rá, és fogalmam sincs, hogyan. mindenki, aki látja, azt mondja, hogy nem a csípőmet, hanem a derekamat mozgatom, és egyre rosszabbul esik, pedig muszáj megtanulnom. honnan érzem, hogy mikor mozgatom a csípőmet, mikor a derekamat?
amúgy elég széles csípőm van.
Őőő... végülis tudod egy módszert, amivel könnyen el tudod sajátítani :D de csak akkor mutatom meg, ha jól nézel ki XD
Na de viccet félretéve: Tudsz hulahoppkarikázni? Ha tudod a csípődön csinálni akkor máshol is sikerülni fog :) szerintem... bár ilyen helyzetbe nem voltam még, és nincs is hulahoppkarikám. Elég gáz ez a videó de talán segíthet: http://www.youtube.com/watch?v=99UADadgMOc
nem tudok hullahoppkarikázni sem (hmm... a két probléma összefügg?), de köszi a videót. szerintem veszek egy karikát, az olcsóbb, mint a salsatanfolyam:D
képzőművészetet. pesten.
az edzésre értettem, a képzőművészet szép, de mégis irreleváns :D
Pest már adott.
hmmm..
az pedig jó móka. "edző" nem tud segíteni benne?
őt még nem kérdeztem meg:D
de már haladok^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!