Paprikaolaj segít? (kérdések lent)
Két hónapja majdnem minden nap edzek, de a vádlimból nem nagyon akar lemenni,többi testrészem alakul, tudom, hogy onnan állítólag "nem lehet" fogyni, de ha befeszítem nem izmos... látszik is, hogy van rajta "háj"... ugyanez a bokámmal, ilyen nagymami bokám van. :/
Ha minden nap kenném paprikaolajjal és befóliáznám, akkor az segítene, hogy kisebb legyen a kerülete?
16/L
válaszokat előre is köszönöm :)
mark86
akkor ez genetika. vedd lejjebb a ch-t és pörgesd meg jobban az edzést.
A paprikás fóliázás profi cellulitiszes kezelésében azáltal, hogy javítja a vérkeringést és serkenti izmok, kötőszövetek oxigénellátását, valamint javítja a méreganyagok kiürülését a nyirokrendszeren keresztül.
16-21 évesen - kerekded alakomat megunva - fóliáztam magam minden nap edzés előtt, az eredmény: 0 pluszdeka, bomba alak, no narancsbőr. Most a szülés után újra elkezdtem a tekercseléses edzést (2 naponta), szintén paprikával, 1 hét alatt 1 számot fogytam, anyagcsere-pörgető fehérje diétával.
Véleményem szerint vádliról saját erőből csak éhezéssel tudnál jelentős mennyiségű zsírt lefaragni, de az nagy hülyeség lenne. Másik megoldás is van: kavitáció 3-4 hónapig, heti 2x20 percben, majd tekercselés. A várt eredmény garantált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!