Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elhatároztam, hogy kocogok....

Elhatároztam, hogy kocogok. Hogy kezdjem? A kérdések lent.

Figyelt kérdés
Ha nem sportoltam még soha először mennyi időre menjek és, mennyivel bővítsem később? Végezzek-e előtte bemelegítést? Ha igen mit és mennyi ideig? Milyen öltözék a legjobb, ha nem szeretnék se megfázni se beleizzadni a ruhámba? Hova rakjam ilyenkor a személyit, taj-kártyát, kulcsot, mobilt, zsepit, üdítőt?
2011. márc. 4. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindent zsebbe tegyél, ami nem fér el zsebben, az eleve szükségtelen. A futáshoz elhurcolt üdítő a fitteskedő divatkocogók ismérve. Remélem, hogy Te többre vagy hívatott.

A ruhádba mindenképpen beleizzadsz, ha valaki intenzíven mozog, akkor izzad. Akit ez eltántorít, szintén fitteskedő divatkocogó. Megfázás ellen csak annyi a lényeg, hogy kényelmesen meleg legyen, amit felveszel, és leginkább a széltől védjen. Ha ez megvan, -20°-ban is futhatsz.

Szerintem kezdd mindössze 8-10 perccel, fuss hetente háromszor, és minden héten növeld egy perccel a futásod időtartamát, ameddig gondolod. Mindenesetre legalább a fél órát illene elérni.

Hajrá!

2011. márc. 4. 12:06
 2/3 anonim válasza:

Szerintem először is egy jó futócipő kell. Én a olcsosportruhazat.hu-n vettem most tavaszra.

Melegíteni mindig érdemes, nehogy megsérülj. Kb 1-2 perc elég erre.

Mivel a kocogás az is beindítja a szívverést ezért biztos, hogy izzadni fogsz. Vannak kifejezetten erre a célra ruhák amiket érdemes hordani ilyenkor.

Télen a kulcsot és a papírjaimat a kabátomba tartom, nyáron nem viszek papírokat és a kulcsot a kezembe fogom.

2011. márc. 4. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, én is elnézést kérek mindkettőnk nevében az OFF-ért, és teljesen megértelek, viszont most csak annyit szeretnék Tőled kérni, hogy ezt a választ tűrd meg addig, amíg a kifogásolt, nekem címzett kérdést feltevő, OFF-ot író válaszoló elér engem!

Kedves Válaszoló, igen, természetesen kérdezhetsz, csak arra kérlek, hogy mindenképpen privát mail-lel tedd!

2011. márc. 4. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!