16 éves fiú vagyok, újra elhatároztam magam, szerintetek van esély rá őszig?
16 éves fiú vagyok, 2éve lefogytam, kicsit kövér voltam, de most sokat nőttem és mellé persze jöttek kilók is. kövérnek nem mondanám magam, de "van rajtam mit fogni". van egy kis mellem is fiú létemre (tényleg kicsi) és elhatároztam, hogy őszre mikor újra beállunk suliba máshogy fogok kinézni. szeretek focizni,futni és biciklizni is. a kajám jó (kérdésem alapján) csak az édességeket kéne elhagyjam. 20-30perceket szoktam futni (3,2km, egyelőre, elég rosszul bírom még, főleg aszfalton is futok csak, nincs a közelben semmi füves terület, se futópálya :( ) és az utolsó alkalommal (4napja kb) a cipő kitörte a lábam is, így most várhatom míg meggyógyul.
na de a lényeg, hogy szerintetek heti 3 alkalom futással meg mellé focizom is, néha biciklizéssel sikerülhet a célom őszre?
járj kondiba. fűzz be vkit, hogy menjen veled. nem kell félni, azokat nem érdekli, hogy ki megy le. 6 hónap alatt ki tudod gyúrni magad.
wwww.bodybilder.hu
nem.
8 éve kézilabdázom, 1 edzésen 9km-t futok (lemértem lépésszámlálóval), odafigyelek az étkezésre 1 hónap alatt 2 kilót fogytam.Mellé természetesen jön az izom is fel. :)
Csoki! Én ugyanebbe a helyzetbe voltam, csak mielőtt nekivágtam ezt olvastam el:
Veszel egy urgálókötelet - időjárástól függetlenül bármikor lehet használni... nyújtsál sokat, meg persze melegíts is be előtte =) Ja és ne a lábujjhegyre érkezz mert az nem tesz jót az Achillesednek (tapasztalat)
A lábadnak nem lehet baja, max a vádlid fog fájni az izomláztól =)
Én ezt csináltam, zöld teát ittam, pár hét után már el is kezdődött a folyamat ;)
A kajára meg figyelsz, és tuti jó lesz =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!