Van még esély rá hogy ne Vettel legyen a világbajnok? HAMILTON A LEGNAGYOBB! ;) Yeah
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 22:19
1/12 anonim válasza:
csupán matematikai. bár ma a McLaren cseszte el, mert a Mercedes gyorsabb volt, előbbi meg 329nél leszabályzott :)
2/12 anonim válasza:
sajnos nincs de igazad van
HAMILTON a legjobb
3/12 anonim válasza:
ááh sajnos nem sok:( miattam bárki nyerhetne csak vettel ne!! de Schumachernek szurkolok!:)
4/12 anonim válasza:
Vettel ellen már vagy fél éve nincs esélye senkinek
5/12 anonim válasza:
Nincs.
Hamilton pff. Az mi volt Spa-ban h a másikra ráhuzza a kormányt..ott mentem volna rajta át a kocsival oda-vissza.
6/12 anonim válasza:
Előző: nem vagyok Hamilton-fan, de ellent kell mondjak. A belső kamerás felvételen tisztán látszott (youtube-on néztem meg), hogy Maldonado húzta rá kormányt.
9/12 anonim válasza:
22:49
Nem találom, szerintem levették. Én is Hamiltont szidtam az eset után, de a belső kamerás felvételét megnézve vétlen volt, Maldonado bombázott bele.
10/12 anonim válasza:
Köszi h megnézted.:) Akk visszavonva.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!