Melyik fehérjét válasszam? (bsn, gaspari, scitec)
GregX
Én is ezt a kettő fajtát néztem, pantherát meg fitness authorityt. Jó olcsók. Panthera nem teszik annyira a tojás tartalma miatt.
Tested se lehet rossz:
Gaspariban is van tojás :)
Tested, ha jól tudom kanadai, mint a pvl. Tényleg nincs olyan különbség fehérjék között, szóval ami olcsó és szimpatikus azt vedd.
Én rendeltem 4 doboz Amix marhaproteint, most fogok még1-et, meg egy Tejsavót (talán MuscleTech Pro Serie).
Az Amixra rá van írva, hogy limitált, akciós kiadás.
A MuscleTech is csak az európai viszonteladóinak csinált 2,2 kg.-os kiszerelést, a shop.builderen vagy 6 ezerrel drágább az 1,8-as, mint profin a 2,2 -es ! :-)))
GreenTea
Amigo: Akkor azt mondod, hogy az Amix marhaproteinje jó cucc? Nagyon gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet, de a 4,5kg San mellett nem volt rá keret.
de most íz, oldódás nem számít?
mer néhány terméknél engem qrvára zavart, hogy ott maradt az oldalán meg az alján
Az Amix Monster Beef kivállóan oldódik. Normál adagban íztelennek mondanám, nincs agyonízesítve.
Mivel hidrolizált, ezért olyan ízesített víz állagú, nem tejszerű, mint a tejsavó.
50 gramm shakerben, 2,5 -3 deci vízben oldódik még a rácsot sem használom, mert utálom elmosni :-))))
Marhahús magyarországon nem túl elterjedt, napi fél kiló rendszeres elfogyasztása is elég nagy probléma lenne a legtöbb ember számára.
A fehérje forrása csak az aminosav profil miatt számít, engem annyira nem érdekel, mert napi 50 g. Glutamint és 25-30 BCAA -t tolok mellé.
(amúgy a Glutamint meg pont búzafehérjéből nyerik, gondolom abban van a legtöbb, mégsem eszünk emiatt búzát)
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!