Melyik fehérjét válasszam? (bsn, gaspari, scitec)
mark86
rém egyszerű! megnézed a kilós árát és az összetételét!
így válassz.véleményekre meg nem kell adni mert mindenkinek más jön be.
profi gym-nél akkor nyomtam gyorsan x-et mikor a termékek alatt ez a kérdés szerepelt:
sehol a világon nincs ez a kiszerelés forgalomban,itt hogyhogy?
válasz: mert a gyártó ezt a kiszerelést csak a kiemelt forgalmazóknak dobta piacra és ezek jelenleg egyedül mi vagyunk. lol!!
mark86
ez nem azt jelenti hogy valami baj van,de én hanyagolom. mindjárt jönnek úgy is gaspari-zni! :D
a bsn-t az nyomták ronnival, arra én is emlékszem
csak én a bb tv-ken nőttem fel, és ugye ott a scitec-et nyomták
mark86
scitec meg vörös zoli&tóth dani,ez nem mérvadó.
én csak és kizárólag a gasparitól hányok!
Átnézed az aminosavprofilt. Megnézed a glutamin és bcaa tartalmat. Ha az van odaírva, hogy glutamic acid, az nem egyenlő az L-glutaminnal, mert általában az L-glutamint hozzáadják/ ha jól tudom/ Tehát amihez L-gluta van írva, az egyből plusszpont. Össz BCAA tartalom, Leucin tartalom. Kiválasztasz pár fajta fehérjét ami tetszik neked és kiszámítod, hogy mennyibe kerül 1g protein. Ez azért fontos, mert hiába olcsóbb kilóra mondjuk a cytogen whey pro mind a szájtek 100 százalék whey, kevesebb benne a fehérje egységesen.
Ezt én úgy oldom meg, hogyha kerül a fehérje 22000 ft-ba és 74 százalékos, és 5 kilós ezért 5000* 0.74 megkapod a fehérjetartalmat, és amit kaptál azzal elosztod az árat, ebben az esetben 5.9 ft egy gramm. ígylehet a legjobban kiszámolni, összehasonlítani termékeket.
mark86
leppurd! te vagy a kormány misi????
mondhattad volna...
gyanús vagy te nekem! :)
bunkóparaszt nagyon teccik amit írtál
de sokan mér verik erre a power proteinre? attól mer olcsó, meg szója van benne, szerintem tuti szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!