Melyik fehérjét válasszam? (bsn, gaspari, scitec)
mark86
pedig ha jól tudom te promixet ittál ha jól tudom amiben több a tejsavó mint a powerben. hány grammot ittál edzés után?
én estinek használom a pp.-t mert akkor okés.
bunkóparaszt: elnézzük neked, hogy nem tudsz írni, bár néha én is, bár ez lehet a tejsavó hatása
a szójások tudnak akkor csak helyesen írni
GreenTea
Én rendeltem a Profigym-ről, amit kaptam az korrekt volt, nem tűnt átverésnek. Persze 4,5kg-s San proteint máshol is lehet venni. A kreatin monoval sem volt problémám, a transzporttal meg aztán főleg nem. Az amúgy is szőlőcukros terméket hiába cukroznák tovább:D
Márk te melyik terméknél láttad, hogy nem létező kiszerelést árulnak? Én az Amix marha fehérjéének láttam 2,2es dobozát.
mark86
fogalmam sincs de tejsavó fehérje volt.
nem emlékszem..
Mark:
Napi 4 kanállal iszok, úgy hogy reggel egy, 10-15 óráig valamikor 2, este egy.
Edzésnapon a 2 megy edzés után dextrózzal /50g kb/
A fehérjét nem mérem grammra, kanál azt cső.
mark, annál a terméknél szerintem a kérdező meg a válaszoló is hülye volt.
Nincs túl nagy különbség a fehérjék között, nekem tökéletesen megfelel pl. a panthera is 8000ért, de ott vannak fitness authoritys cuccok amik szintén olcsók.
bsn, gaspari, scitec 3asból gasparit venném, ár/érték miatt.
Optimum a világ vezető márkája, amúgy felvásárolták a bsn-t, de az ő proteijnük eszerint is van árazva. Synhtha 6 nál arra kell vigyázni, hogy nem kifejezetten spórolós cumó, 50% körüli fehérje tartalmával, viszont iszonyat finom az tény, ha megtehetném tuti azt innám reggel meg este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!