Hogyan lehetnék nőiesebb?
Köszi a válaszokat. :) Első: nőiesen öltözködöm, nem arról van szó, tudok magassarkúban járni (sőt, sokak szerint olyankor sokkal szebb a járásom), és általában lányként viselkedem.
Második: Van fiúm, aki tényleg segít valamennyit ezen a problémán, de ez nekem kevés.
Igazából szeretnék annyira kecses lenni, mint Anna Bessonova. Nem tudom, hogy csinálja, de amikor ő a szőnyegre lép, azt lehet érezni, hogy ő a megtestesült nőiesség. Borzasztóan nőies, és kecses. Én a nyomába se érek...
Egyértelmű.A vidit megnézve méginkább.
Járj el balett órára heti 1-2x.
Ott tökéletesen megtanulhatod ezt a fajta nőies mozgáskultúrát.
Ez gyönyörű volt! Én mindig szerettem nézni az RSG-t meg a tornászokat is. A tornászok közül Svetlana Chorkina volt a kedvencem, pont azért, mert olyan kecses volt, mikor a talajgyakorlatokat csinálta. Nem ma volt, az igaz! :) Már régóta nem kísérem figyelemmel ezt a két sportágat.
Szerintem adottság is, hogy mennyire lazák az ujjaid, csuklód ízületei, mert attól lesz olyan finom a mozdulat, ha könnyedén tudod mozgatni a kezed.
Másrészt meg gyakorlás.
Köszönöm. :) Igazából heti egyszer járok balettórára, mert ritmikus gimnasztika mellett az kötelező. :D Sajnos az nem igazán segít nőiesebbnek lenni. Próbálok odafigyelni is rá, de nem mindig jön össze, mert közben annyi mindenre kell figyelni... :/ A csuklóim meg elég lazák, csak fogalmam sincs hogyan használjam őket.
http://www.youtube.com/watch?v=GfozoOmuFJY - ez én vagyok edzésen. :) Gondoltam úgy fair, ha mutatok egy ilyet is.
most néztem újra pár S. Chorkina videót, rájöttem, hogy nem is volt olyan kecses! :D
inkább merevek a mozdulatai.
na, mindegy, végülis nem ő a téma.
ha kellően lazák, akkor csak gyakorlás kérdése!
a mindenit, hogy Te milyen ügyes, és hajlékony vagy! és kecses is!!
fúú, nem gondoltam volna, hogy ilyen egy edzés, hogy egyszerre ennyien vagytok a szőnyegen!
és tényleg nehéz lehet koncentrálni.
szerintem amikor a buzogányt mozgatod, kicsit jobban hajlítgasd a csuklóidat fel-le, és attól máris nőiesebb lesz. ne edzés közben gyakorold, mert akkor sok más dologra is kell figyelni, ahogy írtad is, hanem otthon, kényelmesen, először buzogány, minden nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!