Hogyan lehetnék nőiesebb, szexibb?
Főképp úgy, hogy nem a divatod követed. Egy igazi nő a legújabb divat nélkül is levesz minket a lábunkról.
Öltözz emberien, ne mint egy p*csa. Felejtsd el a csőnacit, bőrkabátot. Az öltözködésed tükrözze a világnézeted...
Kb. ennyi, mivel szeretjük azokat a nőket, akik nem birkák. Azokat csak meghúzni akarjuk, semmi komolyat...
Én nem értek egyet az előzővel. Egy bőrkabát igen is lehet nőies és szexi :) És a csőnaci, ha igényes, magyarán: letisztult, nincs itt meg ott megszaggatva, és jól áll, tudod viselni abszolút nőies tud lenni:) Egyébként a nő belülről fakad. Szóval ha a személyiséged meg van hozzá, jól fognak állni azok a cuccok amik (szerintem) nőiessé tesznek egy nőt: -pólóként a hosszított pólók vagy tunikák nagyon szépek. vagy a "denevér fölsők" ami persze nem mindenkinek áll jól. vagy amikor egy bővebb fölső alá (ami a csípődön feszül a válladnál meg letudod húzni). feszel egy pántos fölsőt és az kilátszik. - nadrágként egy fekete csőnaci (az elején leírtam, milyen a jó.xD)
-cipőnek meg magassarkú, persze nem 10cm-es tűsarkú hanem szolidabb változat. ha nem tudsz benne menni(én is így vagyok velexD) akkor egy ízléses topánka, balett cipő nagyon szép:)
nekem ennyi körülbelül:) De írj privibe ha még jobban kifejtsem :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!