Nagyon erős vagyok 7 évet tornáztam most gyurok 37-es kezem van 110-et kinyomom fekve 16 éves vagyok de mégis ha bunyorol van szó felmegy az adrenalin és leáll mindenem nemtudok mozogni szinte beszarok ez mitől van?
22.34-es
Nem hinném, h a kérdező olyan lassú lenne, mint a csiga.
Meg a technika mellett az erő is nagyon fontos a küzdősportokban és az utcán is, ha meg kell védened magad.
Szerinted egy 50 kg-os technikás ember mit kezdene egy 110 kg-os szintén technikás, de már nagy erővel is rendelkező bunyóssal?
Semmit.
A kérdésre válaszolva pedig az adrenalin lehet az oka. Bár én régen, mikor odakerült a sor azért nem blokkolt le így az adrenalin.
Végülis a lényeg, h ha meg akarod védeni magad, akkor először mentálisan kell ott lenned, tehát fejben. Aztán jöhet az erő és a technika.
http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
Na szóval ez van:) Ha rutinosan akarod lókezelni az éles helyzetet, akkor azt kell gyakorolni, ami ilyenkor is bejön. A komoly emberek thayt, és bjj-t nyomnak, kézetchnika csiszolására pedig boxot, mert ott nagyon profin használják a kezet. A többi nevetséges, esetleg alapnak jó a komoly bunyóhoz.
Még annyit, hogy amit leírt az előző hozzászóló, azok igazak, de nyugodtan elmehetsz Zen Bu Kan Kempozni is, az is elég kemény sport és megtanulsz verekedni.De jó ha tudod, a legtöbb helyen azért tanulsz hogy megvédd magad, nem pedig azért, hogy élesben gyakorold a tudásod, mert ha megtudják hogy te kezdeményeztél egy bunyóban, már a második ilyen alkalomnál el fognak küldeni.
Még valami:ha elmész, légy szerény, tisztelj mindenkit, a magasabb övfokozattal rendelkező harcosokat pedig még jobban.Ne híreszteld hogy milyen erős vagy, mert összeraknak egy keményebb emberrel aztán nem fognak vigyázni veled mint ahogy a kezdőkkel szoktak, hanem elkenik a szádat.
Nem rosszindulatból mondom, meg hogy most te nagyképű lennél, csak jótanácsból.Ja és ne lepődj meg, ha szinte mindenki el fog kalapálni, ugyanis itt az erő és izom ha nem társul technikával akkor szinte semmit sem ér.
"A komoly emberek thayt, és bjj-t nyomnak, kézetchnika csiszolására pedig boxot, mert ott nagyon profin használják a kezet."
Majdnem én is így gondolom. Az állóharcban főleg. Grappler stílusoknál viszont még a birkózás és a judo is nagyon jó. Jó dobásaik vannak.
A videó tetszett. Bevallom nem ismertem eddig a srácot...
de eszméletlen. Technikás, nagyon nagy ütő és lábbal és térddel is jó, pedig nem magas. Milyen magas? Hány kg?
Linkelek egy videót az én kedvencemről is mindjárt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!