Önvédelemről lenne szó mivel tudnám magam megvédeni? (küzdősport, harcművészet)
amúgy lehet hogy kicsit elbeszálünk egymás mellett.
én karatéztam és kungfuzom, és ha valaki harmad annyi időt fordít edzésre mint én (legyen mondjuk 2-3 év intenzívebb képzés) akkor magabiztosan megvédi magát 2 késelővel szemben magát.
tehát nem kell sem védőruha sem bunker stb. amit írtál, le lehet menni utcára. egy bizonyos gyakorlat, szint felett már előbb tudod szilánkossá rúgni valakinek a térdét minthogy az elérne egy késsel. és hogy milyen kellemetlen hogy nekem most fáj a bokám... ez pont ezt nehezíti meg. pedig ez annyira alapvető és sokat gyakorolt technika.. nekem meg most gyakorlatilag nem megy. -.-'
Én is nagyon sok kűzdősportot,harcművészetet kiporbáltam kevés jött be nekem az a wing tsun egyáltalán nem tetszett
drága, bonyolult .
az országban a wt edzések nagy része (simán lehet hogy 80-90%-a) egy kamu. nem lehet ez alapján minősíteni :) max. annyi hogy nem ajánlom hogy valaki ezt csinálja, mert jó eséllyel csak a pénzét veszti.
WingChunnal már más a helyzet, bár természetesen ott is nyilván lehet találni gyenge edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!