Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Önvédelemről lenne szó mivel...

Önvédelemről lenne szó mivel tudnám magam megvédeni? (küzdősport, harcművészet)

Figyelt kérdés
Én a Wing Chun-ra vagy a Kempo-ra gondoltam ez a 2 közül kellene választani vagy esetleg még K-1,kick box, szerintetek melyikkel érnék el többet? ami kemény és erős ?
2011. máj. 27. 13:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
a nyelvtani hibákért elnézést, kissé fáradt vagyok már.
2011. máj. 27. 19:30
 22/27 A kérdező kommentje:
ennyi erővel kise kell mozdulni itthon még boltba is golyó álló mellénybe kéne menni ami megvéd a kések ellen vagy középkori páncélzatban.. vagy jobb ha épitesz 1 atom bunkert hogy kivédd ezeket.. minden bennevan a pakliban és nincs olyan küzdősport amivel kilehet védeni akármit ezzel énis tisztába vagyok oda állnak eléd fejbe lőnek azt csókolom lehetsz akár milyen nagy harcos.. vagy elvágják a torkodat de ha felnézel akkor nem ezvolt a cél,kérdés.. pl te mit tanulsz az ellen hogy megkéseljenek ? na látod ezaz nemkell pesszimistának lenni mindenhez és egyből azzal jönni hogy megkéselnek a francba pl arra gondoltam ha 1 Discoban odajön hozzád 1 kemény legény és ö megmutatja mi a frankó.. pl ezek elháritására és nem Ninják ellen akik késekkel meg szamuráj kardokkal jönnek utánnam.. amúgymeg semmibaj énis fáradt vagyok már.. néha énis elírom 1 picit..
2011. máj. 27. 19:46
 23/27 anonim ***** válasza:

amúgy lehet hogy kicsit elbeszálünk egymás mellett.

én karatéztam és kungfuzom, és ha valaki harmad annyi időt fordít edzésre mint én (legyen mondjuk 2-3 év intenzívebb képzés) akkor magabiztosan megvédi magát 2 késelővel szemben magát.

tehát nem kell sem védőruha sem bunker stb. amit írtál, le lehet menni utcára. egy bizonyos gyakorlat, szint felett már előbb tudod szilánkossá rúgni valakinek a térdét minthogy az elérne egy késsel. és hogy milyen kellemetlen hogy nekem most fáj a bokám... ez pont ezt nehezíti meg. pedig ez annyira alapvető és sokat gyakorolt technika.. nekem meg most gyakorlatilag nem megy. -.-'

2011. máj. 27. 19:59
 24/27 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sok kűzdősportot,harcművészetet kiporbáltam kevés jött be nekem az a wing tsun egyáltalán nem tetszett

drága, bonyolult .

2011. jún. 4. 12:04
 25/27 anonim ***** válasza:

az országban a wt edzések nagy része (simán lehet hogy 80-90%-a) egy kamu. nem lehet ez alapján minősíteni :) max. annyi hogy nem ajánlom hogy valaki ezt csinálja, mert jó eséllyel csak a pénzét veszti.

WingChunnal már más a helyzet, bár természetesen ott is nyilván lehet találni gyenge edzést.

2011. jún. 4. 12:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Na gyerekek egyszer kipróbálom a wing tsunt én is! Szevasz Aczél! :)
2011. jún. 4. 12:13
 27/27 anonim ***** válasza:
ird le hol élsz azt leirom hogy hova menny el!
2011. jún. 4. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!