Napi 400 felüléstől mennyi idő után lesz kockás a hasam?
Figyelt kérdés
Ma kezdtem, és a kérdésem hogy mennyi idő után lesz "kockásabb" a hasam, mostsem zsíros annyira, csak vanrajt 1 vagy 2 cm-nyi zsír, aztszeretném ledolgozni. Elég az a napi 400 felülés naponta?2011. máj. 24. 23:58
1/14 anonim válasza:
2/14 anonim válasza:
felüléssel nem égetsz zsírt ezt jegyezd meg.
3/14 anonim válasza:
Felejtős.
Az izomfejlődés eleve alakti sajátosságoktól (is) függ.
Miért pont 400 felülés?
4/14 sitch válasza:
csinálj meg százezret ennyi erővel..én egy héten 3x csinálok kb 4x10 hasprést,4x10 felülést,4x10lábemelést súllyal,nem csinálok egy millió felülést,mégis fejlődik a hasam és kockás..és a zsírt diétával+mozgással szeded le a hasadról,nem felüléssel.
5/14 Neji válasza:
Még annyit hagytak ki az előttem szólók,hogy a felülés egy rakás sz@r csinálj hasprést.Hidd el abból nem fogsz tudni csinálni 400at :) De szerintem 100at sem,
6/14 anonim válasza:
Egyszerűbb ha szexelsz, dolgoztatja a hasizmot is, és zsírt is éget egyszerre. 2 hónapon át napi 3 szex, garantált a kockás has.
7/14 anonim válasza:
sose a ló..szt. 4-5 hónapon belül biztos látszani fog az eredmény.
8/14 anonim válasza:
mark86
ki mondta neked ezt a baromságot? nem zavar hogy helyi zsírégetés nincs és mindenkinek kockás a hasa csak nem látszik!? erre a megoldás a diéta és aerob...
felülés egyrészt szétcseszi a gerincet,hasprés lábemelés meg hasonlók erősítik a hasizmot,de zsírt nem égetnek!
ne adj tanácsot ha valamihez nem értesz!
9/14 anonim válasza:
Na valami ilyesmi választ vártam.:) Te vagy a nagyon okos..
Azért ne húzd fel magad.
10/14 anonim válasza:
mark86
na látod! ma is tanultál valamit!
olvass szorgalmasan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!