Napi 100 felüléstől letudom dolgozni a minimális felesleget a hasamról, és kockásodhat a hasam?
nem tudod, mert a felülés zsírt nem éget
nem, mert felüléstől nem lesz kockás hasad
cardio és/vagy aerobik-kal tudsz zsírt égetni
haspréssel (inkább) kockásodik a has..napi 100 bőven kevés) 2 naponta csinálj meg 350 hasgyakorlatot (nem csak hasprés)
Sajnos vagy nem sajnos, az előttem szólóknak van igaza...
Mint ahogy testépítő oldalakon írják, helyi zsírégetés nem létezik. Szóval vagy belevágsz diétába, és akkor minden "területről" leadod a felesleget, vagy pedig tömegelsz x kg-ig, aztán szálkásítasz. Esetleg azt tudnám még javasolni, hogy vannak ezek a "szauna-övek" (ws teleshop), nemtudom mennyit érnek, de elméletileg ott égeti a zsírt, ahova teszed...
Helóóóóó!
Sztem simán lehet kockás hasad ha ccsak 1-2 kg plussz van rajtad.De minden esetre vmilyen szinten igaza van az elöttem szólóknak.De ha megcsinálsz napi 3*50 felülést meg nyomsz elötte egy fél óra biciklit vagy futást simán KOCKA has az eredmény 1-2 hónap alatt csak utána se hagyd abba.
Évek óta nem csináltam felülést, mondjuk nincs is kocka hasam, de nincs rajta felesleg. Ráadásul a felüléssel csak a gerincedet koptatod ami nagyon egészségtelen. Vannak hasizomra sokkal jobb módszerek.
guglizz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!