Testépítők, akik itt vannak az oldalon help pls?
pl. pont rosszul látod! :D
világnézet: lenézzük a katonákat, asszem ő is elég pacifista.
én kevesebb mint 10 másodperc alatt 1 kézzel meg tudok ölni egy embert, én abszolút pacifista vagyok. szerintem az én képességeimnek több köze van az erőszakhoz mint egy izmos embernek. de ez a harcművészek sorsa. mi magunkban hordozzuk a legősibb erőszakot, az emberiség egész történetéből.. épp ezért tudjuk mi az a béke, és tudjuk értékelni. na de ez már az én történetem.
?
mi van ha hétvégén dolgozik? vagy délután? vagy éjjel és délután..? :) ne sablonosítsd és egyszerűsítsd le nagyon az életet.
szóval egy lehetetlen ember aki nem fog elérni semmit az életben,mert nincs más dolga mint itt osztani az észt.
hogy lesz az ilyennek háza,autója,megélhetése???
az előzőkből ez következik?
és ha ismernéd hogy teremtett házat stb. hirtelen mert ügyes volt..
hát, tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy ne ítélj meg semmit. attól hogy valakit nem bírsz, lehet élelmiszermérnök egy nagy kutatóintézetben, ráér napközben GYK-ra írni, és te közben nem bírod. de lesz élete, pénze stb.. most ez egy példa, de mintha te el sem tudnád képzelni ezt.
szerintem egy korábbi kérdésnél elég rendesen belegázolt a lelki világodba..:D
azért mert másnak ír és válaszol valamire szerintem nem szoktak felháborodni...:)így a legvalószínűbb hogy neked válaszolt úgy hogy az ki bazta a biztit..:D:D gondolom tök igazságtalanul...:D:D
az uccsónak igaza van!!
csupán kedvtelésből nem szokás embereket kiosztani,megítélni csupán azért mert neked most ilyen kedved van:) ha csak nem vagy sík hülye aki itt éli ki magát..:D
biztos inteligensebb vagyok mint mark86!!!!
agya sincs
egó ott van azért rendesen :)
és ez így az utolsó érv? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!