Testépítők, akik itt vannak az oldalon help pls?
de menők vagytok! de ő a főmenő! valahol írta hogy most elég magas a testzsírja meg nem tud rendesen az edzéssel foglalkozni,akkor mit okoskodik? de sok gondja lehet...
áh mindegy 1 marha
Van egy olyan mondás, h ne ítélj, hogy ne ítéltessél.
(ami igen megfontolandó jótanács)
Megjegyzem itt a legtöbb ember nem őt védi (hiszen elég nagyfiú ő már ahhoz - minden tekintetben, h megvédje magát), hanem a "fajtád" ellen szólal fel, aki a tök ismeretlenből és tök ismeretlenül elkezd valakit minősíthetetlen hangnemben szidni.
Mert: felmerül a kérdés: _TE_ ki vagy, h így beszélj róla?
Ami pedig a testzsír témáját illeti: én pl. 19 éve lovagolok /lovasokat oktatok. 2 éve, mióta megszületett a fiam, nem ültem lovon. Kérdem én: ettől én most elfelejtettem _mindent_ és szar lovas vagyok?
(nem kell válaszolnod, bár lovaglás témakörében is bizonyára rendkívül tájékozott vagy)
kérdező, te kész vagy! :DD
sztem kamu kérdés :D
Márk jóarc, ha esetleg valakit bánt a stílusa az azért lehet mert megkapta tőle az igazságot :) azért védjük (höhö, mintha szüksége volna rá) mert jó gondolatai vannak, humora, és mert ku.rvasokat segít a szabadidejében másokon. nem kell elfogadni és szeretni, de asszem most gyönyörűen válaszoltam, kérek zölden csápolni nekem.
én azt nem vágom, hogy nem tűnsz te hülyének, és mégis ilyeneket gondolsz :D
igazából min kaptad fel a vizet? amúgy.. pff.. nem kamu a neve :)
nem lehet hogy ha csak te látod őt így, akkor te vagy kicsit érzékenyebb rá?
Én ugy érzem hogy normálisan kérdeztem és Mark nekem teljesen normálisan válaszolt ...
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
ezt olvasd el mekkora szemét! ha nem ismernéd most rájössz!
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!