Testépítők, akik itt vannak az oldalon help pls?
Figyelt kérdés
mark86 mitől ekkora császár? nem tudna normáis hangnembe válszolni? sok paraszt van de ő a fő! ne moderáltassatok választ várok!2011. máj. 24. 21:49
92/133 A kérdező kommentje:
miért? nem tudtam mit tegyek,nem válaszol!
2011. jún. 1. 17:11
93/133 anonim válasza:
ez az egész vicc.. már az oltással is lejárattad magad most meg ez.. pf ááá .. nekem ég a pofám
94/133 A kérdező kommentje:
Aczél!azt mondtad te ismered szólj neki szépen kérlek!
2011. jún. 1. 17:15
95/133 anonim válasza:
már rég írtam neki.
őő.. szólhatnék neki hogy mi a szitu, de szerintem jöjjön rá ő. tehát ha csak pár oldalt olvas el és elküld a rákba, én nem lepődnék meg a helyedben, de akkor szólunk neki hogy olvassa végig. :)
96/133 anonim válasza:
Szerintem ez csak kamu, hogy írjon neked és végre leolthasd. :))
97/133 A kérdező kommentje:
mindenkinek hasznost nyomok,nem poén írtam neki!
érdekel....
2011. jún. 1. 17:35
99/133 A kérdező kommentje:
amikor még rendesen gyurt vagy mi akkor volt valahol itt egy olyan hogy szembe állt és a bicepszét feszítette mint a testépítők,két oldalra emelte a kezét,nem tudom mi a neve a póznak de tök jól nézett ki,arccal mindennel volt,akkor még nem válaszolgatott itt,inkább kérdezgetett.
2011. jún. 1. 22:16
100/133 anonim válasza:
wáááá akkor te egy nagyon régi titkos hódoló vagy OMG olvastad az 1000 oldalas kérdést is? :DD mennyi mindent tudhatsz fúúú
amúgy hol van már Márk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!