Testépítők, akik itt vannak az oldalon help pls?
Miben segített Márk?
aki kérdez, azt felvilágosítja egy normális étrend alapjairól, amivel a kóros állapotát tudatosan visszahozhatja egészségesebbre a kérdező, ezen kívül bőven szokott még a témában irodalmat linkelni, sőt olvastam olyat is amit ő maga szerkesztett össze ezekről az oldalakról, így utána sem kellett olvasni, minden ott volt a válaszában.
Srácok, akit érint.
ehhez, írjatok már!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__18..
kedves kérdező:még mindig nem válaszoltál arra hogy Márk-mivel bántott meg:D:D amiért így utálod?
mert ha engem nem b@szogatnak csak úgy nem szoktam mást csesztetni:) tuti hogy valamivel megbántott és most támadod mint egy kis terrorista...XD
na jó! elég volt!nem bírom tovább!
mark86 vagy Márk ha így jobban tetszik,ha olvasod ezt a kérdést kérlek tedd ide az e-mail címed,mert írtam 2x privátot de nem jött válasz. szeretnék rólad ezt-azt megtudni! ;)
mindenkinek ment a pont köszi és bocsi!
húhaa:D ez érdekes fordulat most vosztani akkartad vagy bejön és felszedni?:D:D:D
Aczél:neked mi a véleményed?..:D
nem az hogy felszedni,csak megismerni vagy mittomén...
így dumálni vagy,na értitekna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!