Még "rendbe lehet hozni" az úszógumikat nyárig?
Figyelt kérdés
Eddig főként a lábaimra tornázgattam, és az úszógumikat most szeretném még ledolgozni nem olyan orbitálisan nagy de azért van mit fogni rajta.. :) Még van esély ha most elkezdem lemenjen június közepére? :)
16/L
2011. máj. 22. 09:41
2/7 anonim válasza:
helyi fogyás nincs,diéta+aerob! nyárra kizárt,max szeptember vége.
3/7 A kérdező kommentje:
nagyon lelkesítőek vagytok :D de azért köszi :D
2011. máj. 22. 11:51
4/7 anonim válasza:
most hazudhatnék,de minek? ne akarjon senki gyorsan és "szenvedés"mentesen jó alakot. ennek meg van az ára...
5/7 anonim válasza:
1hónapja "fogyózok" ..egésznek az a lényege hogy ne egyél kenyeret se semmi ilyet...
demis roussos könyvnek nézz utánna...
nekem ez bevállt..és nem is szenvedek..
amúgymeg sztem kezdj el nyugodtan:) valami tuti lemegy:) és legaább nem fogod magad puffadtnak érezni
6/7 anonim válasza:
Vagy vigasztalódj azzal, h van aki kimondottan ezt szereti.... :)
7/7 A kérdező kommentje:
nem eszek nincs akkora " gáz " sőt ahogy a mai nap jobban elnéztem nincs is különösebb fölösleg rajta csak pont annyi amennyi egy csajra kell :P
2011. máj. 22. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!